Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Debut excelent pentru Milena Marjanovic în tricoul alb-violet

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
24.09.2013

Venită în această vară la echipa din Timișoara, sârboaica Milena Marjanovic a evoluat foarte bine în partida câștigată de echipa sa la Oradea, în primul tur al Cupei României.

Jucătoarea din Serbia în vârstă de 22 de ani, ce măsoară 193 cm, a jucat 20 de minute în primul meci în tricoul alb-violet. Aceasta a acumulat 23 de puncte, având un procentaj excelent la aruncările de 2 puncte, 83% (10 din 12 aruncări). Sârboaica a mai contribuit cu 7 recuperări, dintre care 5 au fost offensive, dar și cu 2 capace pentru un indice de 26 la capitolul eficiență.

BCM Danzio Timișoara a trecut cu scorul 93-23 de formația CSM U Oradea, meci ce a contat pentru prima manșă a Cupei României, ediția 2013/2014.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!