Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Declarații Annemarie Godri-Părău și Zoran Mikes după calificarea lui Sepsi în sferturile EuroCup

Declarații Annemarie Godri-Părău și Zoran Mikes după calificarea lui Sepsi în sferturile EuroCup

Sepsi-SIC s-a calificat în sferturile EuroCup Women după un meci de mare luptă în optimi cu Lointek Gernika Bizkaia, scor 76-73 după o repriză de prelungiri. Echipa din Covasna a reușit astfel cea mai bună performanță europeană din istoria clubului.

La sfârșitul confruntării din Sepsi Arena, căpitanul echipei, Annemarie Godri-Părău și antrenorul Zoran Mikes au oferit declarații. Covăsnencele au parte astăzi de o zi de pauză, iar joi, 18 martie se vor duela cu Reyer Venezia pentru un loc în Final Four-ul competiției.

Annemarie Godri-Părău:

„Suntem foarte fericite că am câștigat acest meci, a fost un meci foarte greu, cu toate că am avut 17 puncte avans. Am jucat cu o echipă foarte puternică, și-a arătat valoarea revenind de la o diferență de 17 puncte. Este un moment istoric pentru clubul nostru pentru că suntem în ultimele opt echipe din EuroCup, și sperăm din tot sufletul dacă se poate să trecem mai departe. Ne-am luptat pentru fanii noștri care au fost alături de noi întotdeauna.

Jucăm cu Reyer Venezia, o echipă foarte bună, știm că va fi un meci foarte foarte greu, dar vom încerca să îl câștigăm, ne vom lupta. Le mulțumim fanilor că sunt alături de noi și sperăm să fie alături de noi și în meciul următor, să ne ajute să facem un meci bun și să îl câștigăm dacă se poate.”

Zoran Mikes:

„În primul rând, este o victorie imensă după un meci grozav, cred că oamenii care s-au uitat pe YouTube s-au bucurat de acest meci. Sunt mândru de cum am jucat din startul partidei, am evoluat bine și am avut parte de concentrare, am știut ce vrem de la început. Dar cum am reușit să luăm un avantaj important, așa am și pierdut concentrarea într-un moment. Am pierdut din eficiența din atac, am primit niște coșuri ușoare de trei puncte și asa au reușit adversarele să reintre în meci. Mental am fost puțin jos iar ele au schimbat partida. Din fericire, am salvat meciul cu cele trei puncte înscrise de Andra iar în overtime am construit pas cu pas un avantaj pentru a câștiga. Sunt foarte mândru că am reușit să câștigăm în cele din urmă. În acest sezon, să avem un astfel de rezultat, este ceva nemaipomenit, așa că sunt foarte mândru de fete și de club. Le mulțumesc jucătoarelor pentru efort și sper că se vor recupera până joi pentru meciul cu Venezia.

Tot ce se întâmplă este istoric, așa că de ce să nu continuăm în același fel. Vom da tot ce putem. Nu avem cum să facem nimic rău dacă vom depune efort pe teren și vom da maximum, vom vedea unde vom ajunge. Haideți să continuăm sezonul în felul acesta. Venezia este echipa favorită să câștige competiția, ei și-au construit lotul astfel încât să câștige EuroCup. Știm că pare a fi o misiune imposibilă, dar în sport orice este posibil așa că vom vedea.”

*Foto: Sepsi-SIC Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!