Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Declarații Cornel Lungu, Srecko Sekulovic și Bruno Roschnafsky

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.10.2012

În cursul zilei de marți (02.10), BC Mureș a organizat o conferință de presă la care au participat președintele Cornel Lungu, managerul Bruno Roschnafsky și antrenorul Srecko Sekulovic.

Iată ce au spus cei doi, în cadrul întâlnirii cu reprezentanții mass-media:

Cornel Lungu:

"Chiar dacă avem un lot mai puţin valoros, decât în sezonul precedent, BC Mureş va lupta pentru accederea în play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet masculin. Din păcate nu ne-am calificat în cupă, dar acela nu a fost un obiectiv major pentru noi anul acesta.

Cu Adebayo în echipă, poate am fi reuşit altceva împotriva Oradei, dar o să vedeţi foarte multe capace în campionatul ce începe vineri. Organizarea Cupei în acest mod, în oraşe care nu au reprezentant în grupa respectivă a fost un fiasco total. De exemplu, la primul nostru meci au fost 16 spectatori."

Srecko Sekulovic:

"Nici acum nu ştiu care a fost motivul acelui blocaj împotriva CSM Oradea (la turneul de Cupa României), dar lucrăm în continuare, pentru a ne pregăti pentru startul noii ediţii. Lucrăm împreună de 2 luni, cred că a sosit momentul, ca după 11 meciuri amicale şi trei oficiale în cupă, să fim pregătiţi pentru start, chiar dacă Jucan şi Adebayo ni s-au alăturat mai târziu.

Noi suntem pregătiţi, vrem să ne arătăm valoarea, chiar dacă nu ştim nimic despre Timişoara, deoarece ei au jucat numai în străinătate până acuma. Dacă am câştiga cu ei, atunci am putea începe foarte frumos campionatul."

Bruno Roschnafsky:

"Faptul că avem nouă jucători noi, ar putea afecta la început relaţiiile de joc, echipa încă mai are nevoie de timp pentru a se închega."

Vineri (05.10), BC Mureș primește vizita lui BC Timișoara, într-un meci contând pentru etapa inaugurală a Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13.

Declarațiile au fost preluate de pe site-ul bcmures.com.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!