Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Declarații Zoran Mikes, Britney Jones și Petra Botos după calificarea lui Sepsi-SIC în Final Four

Declarații Zoran Mikes, Britney Jones și Petra Botos după calificarea lui Sepsi-SIC în Final Four

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a devenit prima formație calificată în Final Four-ul Cupei României la baschet feminin, după 240-101 la general cu Olimpia CSU Brașov în sferturile competiției.

La finalul meciului retur disputat joi (30.12), antrenorul Zoran Mikes a vorbit pentru pagina de Facebook a clubului covăsnean despre meciurile cu formația de sub Tâmpa:

Sunt satisfăcut de felul în care am evoluat în aceste două partide și cred că într-un fel le-am trimis o invitație fanilor să vină și în 2022 la meciurile noastre. Va fi important să-I avem alături, urmează meciuri importante pentru noi. Am avut ritm bun în aceste meciuri cu Brașovul, fără să ne subestimăm adversara și până la urmă am făcut ceea ce trebuia să facem, așa că ne-am calificat în Final Four.”

Britney Jones a ținut să le mulțumească fanilor pentru susținere și îi așteaptă alături de echipă în continuare:

Ambele meciuri au fost foarte bune pentru noi. În ceea ce mă privește, a trebuit să mă implic și să-mi înțeleg rolul în echipă. Cred că a fost o serie excelentă și așteptăm Final Four-ul. Le mulțumim suporterilor că ne sunt alături, ei reprezintă al șaselea jucător. Jucăm 6 contra 5 când îi auzim și le urez un an nou fericit, plin de succes și prosperitate și sper să îi revedem anul viitor. Să ajungem împreună în finală!”

Tânăra Petra Botos a prins minute în ambele dueluri cu Brașovul și a reușit să marcheze 3 respectiv 5 puncte, cu prestația din urmă egalându-și recordul stagional din acest sezon la senioare:

Mă bucur că am jucat în ambele meciuri din Cupa României și am reușit să marchez. Cu aceste două victorii ne-am calificat în Final Four și sper că o să primesc minute de joc și acolo. Aș vrea să le mulțumesc suporterilor că ne-au fost alături și le doresc tuturor un an nou fericit.”

*foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!