Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Declarații Zoran Mikes și Ioana Ghizilă înaintea meciului cu CSM Satu Mare

Declarații Zoran Mikes și Ioana Ghizilă înaintea meciului cu CSM Satu Mare

Sepsi Sfântu Gheorghe va juca acasă împotriva celor de la CSM Satu Mare astăzi, 9 ianuarie într-o partidă care va lua startul la ora 19:00. Confruntarea din cadrul turneului cinci al LNBF contează pentru etapa a 10-a.

Înaintea acestui derby, antrenorul principal al echipei din Covasna, Zoran Mikes, dar și jucătoarea Ioana Ghizilă au vorbit pentru canalul de YouTube al clubului lor. Vă prezentăm în cele ce urmează declarațiile celor doi.

Zoran Mikes:

„După Anul Nou, am început să ne pregătim la o intensitate normală pentru continuarea campionatului. Interesant este faptul că primul joc din acest an este împotriva echipei care la fel ca noi nu are nicio înfrângere până acum, așa că este cu siguranță un test serios pentru noi, mai ales pentru că vine înaintea turneului din EuroCup. 

Acum trebuie să ne gândim că ne pregătim în același timp pentru două competiții deoarece avem acest calendar. Într-una dintre competiții nu există regula cu jucătoarea U23 pe teren, așa că este puțin mai dificil pentru noi să ne pregătim pentru două competiții diferite cu două reguli diferite, dar încercăm să reglăm tot ce putem în antrenamente și să ne pregătim pentru jocurile cu Satu Mare și Oradea din acest weekend și să le câștigăm, dar și să ne antrenăm pentru turneul EuroCup.”

Ioana Ghizilă:

„Am lipsit patru sau mai multe meciuri din cauza unei accidentări minore, însă sunt pregătită pentru următoarele meciuri. Avem câteva meciuri importante, o să jucăm cu Satu Mare dar și în EuroCup. Consider că ne-am antrenat bine, am pregătit meciurile cum trebuie, echipa este serioasă și am revenit în formă. Fiecare meci nu este de neglijat, trebuie tratat ca atare, după cum știți din orice meci înveți câte ceva. Echipa Satu Mare o să fie una interesantă, au adus multe jucătoare noi. O să vedem, eu consider că ne-am antrenat și am pregătit meciul așa cum trebuie. Toate fetele au avut rezultate negative la testele pentru covid, toate fetele sunt sănătoase, asta este cel mai important în aceste zile.”

Românca a avut și un mesaj pentru susținătorii echipei:

„Ne este foarte dor de voi, ne lipsiți aici în tribune, este diferență din punctul meu de vedere atunci când joci cu sala plină sau joci așa cum se joacă acum, însă jucăm pentru voi și vă mulțumim pentru tot suportul acordat.”

Sepsi o va întâlni și pe CSU Rookies Oradea la același turneu de pe teren propriu duminică, 10 ianuarie de la ora 17:00. Ambele meciuri se pot vedea pe canalul de YouTube al FRB TV.

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!