Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Declarațiile lui Dan Calancea și Gabrielei Irimia înaintea duelului cu Rapid București

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.10.2014

Olimpia CSU Brașov și Rapid București se vor duela astăzi sub Tâmpa într-un meci din cadrul rundei a 4-a din Liga Națională de Baschet Feminin. În cadrul unei conferințe de presă premergătoare acestui meci, antrenorul Brașovului, Dan Calancea, și eleva sa Gabriela Irimia au vorbit despre încleștarea cu giuleștencele, dar și despre partida din ultima etapă cu CSM Satu Mare. 

„Referitor la meciul de marți contra celor de la Satu Mare pot spune că mă declar mulțumit de rezultat și mai ales de jocul ofensiv prestat de echipa noastră. A fost o partidă mult mai echilibrată decât arată scorul, însă am avut convingerea pe durata întregii partide că nu putem rata victoria. Sâmbătă ne așteaptă un meci mai ușor decât cel cu Satu Mare, dar asta nu înseamnă că trebuie să intrăm relaxați pe parchet. Avem nevoie de un joc din ce în ce mai bun de la meci la meci pentru a fi la capacitate maximă pentru partidele dificile care vor urma”, a declarat Dan Calancea, citat de site-ul oficial al clubului brașovean.

„Debutul bun de sezon ne face să avem încredere în noi și să sperăm la rezultate cât mai bune în acest campionat. Sunt convinsă că sâmbătă ne vom apropia victoria și vom trata jocul cu maximă seriozitate”, a adăugat baschetbalista Irimia Gabriela.

Înaintea întâlnirii directe de astăzi, Olimpia este pe locul 9 în clasament cu 5 puncte acumulate, având un bilanț de 2 victorii și o înfrângere. De cealaltă parte, trupa pregătită de Dan Militaru este pe locul 6, tot cu 5 puncte la activ, însă cu un meci în plus față de brașovence. Bilanțul rapidistelor este de o victorie și 3 înfrângeri. 

*Foto: olimpiabaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!