Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Declarațiile lui Miguel Angel Hoyo și Roberts Blumbergs în urma succesului cu FC Argeș

Declarațiile lui Miguel Angel Hoyo și Roberts Blumbergs în urma succesului cu FC Argeș

BC CSU Sibiu a câștigat primul meci al sezonului în Liga Națională de Baschet Masculin, 90-87 miercuri seara (28.09) în Sala Transilvania într-un duel din conferința A cu FC Argeș Pitești.

Miguel Angel Hoyo și Roberts Blumbergs au vorbit după meci pentru Facebook BC CSU Sibiu, antrenorul iberic fiind extrem de bucuros după acest debut cu dreptul. Hoyo a explicat și ce a urmărit în ultimele secunde ale partidei:

„Sunt extrem de fericit. Victoria este mereu importantă, cu atât mai mult în primul joc. Mă bucur foarte mult pentru băieți, au muncit din greu. Ne-am luptat de la început până la final și am făcut o treabă bună. Apreciez foarte mult suportul fanilor, ei ne-au ajutat în momentele dificile și am putut câștiga.

Mereu le spun jucătorilor să încerce să joace inteligent. Am ales o formație cu patru shooteri pe teren la acea fază (n.r. la 89-87, când gazdele urmau să repună mingea) . Piteștiul trebuia să riște și să faulteze, noi am mers pe această variantă să încercăm o pasă în cealaltă jumătate a terenului și a funcționat. Acum toată lumea a fost fericită, dar dacă nu ieșea pasa toți s-ar fi întrebat ce lucru nebun am încercat. Totul e bine atunci când iese ce ne propunem.”

Roberts Blumbergs a avut un debut foarte reușit la Sibiu, cu 24 de puncte și 9 recuperări, el fiind cel mai eficient jucător al galben-albaștrilor. Acesta este de părere că echipa lui putea să fie mai atentă la posesiile pierdute și e un capitol care poate conta în viitor:

„Cred că puteam să fim puțin mai atenți la posesiile pierdute și la recuperări ca și echipă, dar per total am respectat planul antrenorului și a fost bine la final. E un sentiment plăcut să câștigi primul joc.

Nu suntem foarte atenți cu posesiile, am comis turnovers stupide și Pitești a profitat de asta. Trebuie să avem mai multă grijă de minge pentru ca asta să nu se mai întâmple în meciurile viitoare.”

CSU Sibiu urmează să organizeze turneul grupei E din Cupa României, la Mediaș, celelalte două echipe fiind CSM Târgu Jiu și SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!