Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dejan Mudresa: „Sunt bucuros pentru prima mea victorie în Liga Națională”

Dejan Mudresa: „Sunt bucuros pentru prima mea victorie în Liga Națională”

FCC Baschet Arad s-a impus cu 76-34 acasă cu BC Sirius Târgu Mureș, într-un meci contând pentru etapa a 2-a a grupei Vest din Liga Națională de Baschet Feminin. A fost prima victorie pentru Dejan Mudresa în campionatul românesc. Arădencele au disputat partida la mai puțin de 48 de ore de la jocul intens cu vicecampioana de la Satu Mare, pierdut la opt puncte.

Formația arădeană a jucat la un interval scurt de timp după prima partidă și a avut trei jucătoare plecate la turneele de 3x3 Cupa României. Începutul le-a aparținut oaspetelor de la Sirius Târgu Mureș, care au condus la șase puncte. Galben-albastrele au revenit grație pressing-ului agresiv și s-au impus la o diferență confortabilă.

„A fost un meci foarte greu pentru noi. Știu că e o problemă, doar 46 de ore de la ultimul joc la Satu Mare, am fost epuizați emoțional (emotional empty), dar este bine, astăzi am jucat un alt meci. Rita Bartok este accidentată, n-a jucat în ultimele 2 meciuri, vom vedea, poate joacă miercuri, nu știu. Dar Adela (Mercea) și Anamaria (Ciotir) se întorc și vor juca la Târgoviște. Sunt bucuros pentru prima mea victorie în Liga Națională, dar următorul meci este foarte greu în cupă, la Târgoviște. Ne pregătim și mergem să câștigăm”, a declarat Dejan Mudresa după meciul de sâmbătă.

Acesta a vorbit și despre primul tur al Cupei României, cu marea rivală CSM Târgoviște.

„La primul meci șansele vor fi 50-50, dar la al doilea echipa Aradului va fi favorită. Apreciez mult Târgoviștea, este un club foarte mare. Știu de problemele recente, dar este un antrenor foarte bun. Toți prietenii mei din România îmi spun că domnul Tănase este un antrenor foarte bun. Este provocarea mea, să jucăm contra unui antrenor foarte bun, cu o echipă foarte bună și o istorie foarte bună”, a adăugat antrenorul formației arădene.

Partida dintre CSM Târgoviște și FCC Baschet Arad se dispută miercuri, 16 octombrie, de la ora 18:00 la Sala Sporturilor Târgoviște. Returul este programat după o săptămână, iar între aceste partide galben-albastrele vor juca la Oradea în etapa a 3-a din grupa Vest a LNBF.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!