Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Delvon Johnson stabilește recordul sezonului la recuperări

Costin Marinescu

Costin Marinescu
01.02.2013

delvon johnsonPe lângă numărul impresionant de recuperări, Johnson a terminat partida din cadrul etapei a XX-a a LNBM cu 6 puncte, o pasă decisivă și 3 intercepții. El a marcat 3 dintre cele 6 aruncări de două puncte încercate iar toată statistica sa s-a concretizat într-un indice de eficiență de 24.

Șase dintre recuperările jucătorului de origine americană au fost după ratările propriei echipe, el egalând un record personal la acest capitol.

Acesta a fost al cincilea meci în care Johnson recuperează peste 10 mingi și tot al cincilea în care adună cel puțin 21 unități la eficiență.

Johnson are în actualul sezon al LNBM medii pe meci de 9.7 puncte, 7.3 recuperări și 15.1 eficiență.

Vezi statistica meci cu meci a lui Delvon Johnson!

Precedenta performanță la capitolul recuperări într-un meci i-a aparținut lui Darko Balaban. Baschetbalistul legitimat pe atunci la BC Mureș Tg Mureș a reușit în meciul cu CSU Ploiești  din 14 octombrie 2012, 19 recuperări.

Foto: Jeff Warder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!