Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Derby-ul etapei se dispută duminică la Sfântu Gheorghe

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
15.12.2013

sepsi

LNBF

Etapa XII 

Duminică, 15 Decembrie

Ora 18

Sala Sporturilor Kati Szabo 

8 - 3 Fișa meciului 10 - 2

Pentru înfocaţii suporteri alb-verzi, cadoul perfect de sărbători l-ar reprezenta victoria favoritelor în faţa echipei situată pe poziţia a 3-a a clasamentului, CSM Târgovişte. Secuiencele au un moral bun după ce au obţinut a doua victorie în EuroCup Women, chiar dacă au ratat calificarea în fazele superioare ale acestei competiţii. De partea cealaltă, gruparea din Dâmboviţa a cunoscut doar de două ori gustul înfrângerii în acest tur de campionat şi va dori să ţină pasul cu Aradul şi Alba Iulia, echipele aflate în faţa sa în clasament.

Partidă se anunţă a fi una spectaculoasă şi se va desfăşura duminică, 15 decembrie începând de la ora 18 în Sala Sporturilor "Kati Szabo" din Sfântu Gheorghe. Arbitrii desemnaţi pentru acest joc sunt Bogdan Podar şi Bedir Sefer supervizaţi de comisarul Ion Olaru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!