Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Deri Csaba: "Avem o echipă muncitoare, care este fără doar și poate peste echipa sezonului trecut"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
01.10.2013

Ocupanta locului 5 la finalul sezonului trecut, Sepsi SIC Sf. Gheorghe a încheiat Cupa Ruschuk cu 2 succese și o înfrângere împotriva echipei gazde.

Antrenorul echipei din Covasna, Deri Csaba a vorbit după acest turneu amical.

"Am avut câteva partide obositoare, însă sunt mulțumit cu rezultatele de la acest turneu. Am pierdut partida contra Dunărea Russe, dar trebuie să recunoaștem că echipa care ne-a învins este înaintea noastră în ceea ce privește pregătirea. Echipa gazdă este o formație de baschet cu tradiție în Bulgaria, cu numeroase apariții în FIBA Cup, care se pregătește de o lună și jumătate. A fost un turneu corect, cu echipe bune și organizare exemplară. Am jucat 4 meciuri una după alta (cu partida contra Craiova, din Cupa României), am călătorit mult, iar oboseala și-a spus cuvântul în rândul membrilor echipei. Trebuie să felicit atitudinea jucătoarelor mele, avem o echipă muncitoare, care este fără doar și poate peste echipa sezonului trecut. Mai avem de lucru la tactică, structuri de apărare și de joc. Trebuie să ne antrenăm în continuare pentru ca la meciurile din campionat să fim în formă maximă.” a declarat Deri Csaba pentru site-ul oficial al clubului

Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!