Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Deri Csaba, numit antrenor principal la Körmend

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
27.12.2014

deri csaba 

Nemulţumită cu bilanţul de doar 2 victorii şi poziţia a 12-a în clasament, conducerea clubului Kormend a hotărât să-l înlocuiască în funcţia de antrnor principal pe croatul Ante Peric cu Deri Csaba. Înţelegerea este valabilă până la finalul sezonului.

Tehnicianul maghiar în vârstă de 53 de ani şi-a început cariera în antrenorat chiar la Körmend ca şi secund, câştigând Cupa Ungariei în sezoanele 1993-1994 respectiv 1994-1995. Ulterior a ajuns antrenor principal la mai multe echipe din Ungaria, Slovacia şi România. La noi în ţară a pregătit pe Sepsi Sfântu Gheorghe în campionatul feminin, respectiv BC Mureş Târgu Mureş în cel masculin.

sursa foto: www.bb1.hu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!