Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Devan Downey: "M-am așteptat să debutez în acest fel"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.03.2013

Noul jucător al lui BC Timișoara, Devan Downey, a declarat următoarele după debutul său în Liga Națională de baschet masculin:

”M-am așteptat să debutez în felul acesta. Mereu am așteptări mari de la mine, mereu încerc să joc tare. În prima repriză a fost o lipsă de comunicare, mai ales în apărare, dar am eliminat-o în repriza a doua. Antrenorul ne-a zis să jucăm mai agresiv și să fim atenți în apărare. Cu Archie, fiecare știm ce urmează să facă celălalt, deci ne este ușor. Publicul a fost minunat” a declarat Devan Downey pentru bctimisoara.ro.

Americanul a avut 29 puncte, 10 pase decisive, 4 recuperări și un indice de 35 la eficiență în victoria asupra Craiovei, scor 85-81.

Foto: bctimisoara.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Super.B :

    Downey
    O viteza foarte buna pentru el ,el a cam facut meciul pentru Timisoara

    cu 11 ani în urmă (04.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!