Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Diana Ciupe: "Nu am avut aşa emoţii niciodată"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.10.2011

Miercuri seară la Sala Sporturilor Victoria din Arad a avut loc partida dintre ICIM Arad şi TVS Wasserburg contând pentru prima etapă a Ligii Europei Centrale de Baschet. A fost un moment mult aşteptat de către fanii arădeni, reîntâlnirea după 15 ani cu o sportivă emblematică pentru gruparea de pe malul Mureşului, Diana Ciupe Pop.

Deşi confruntarea s-a încheiat cu victoria clară a gazdelor, scor 74-60, Diana Ciupe a declarat la finalul jocului, potrivit sportarad.ro, că nu crede că a mai avut vreodată asemenea emoţii. De asemenea fundaşul echipei din Wasserburg este de părere că Aradul a demonstrat că este o echipă mai bună decât campioana Germaniei.

Pentru mine momentul a fost emoţionant. Sincer, cred că nu am avut aşa emoţii niciodată. De aceea am fost şi un pic dată peste cap. Este un public minunat aici la Arad, oameni deosebiţi care au rămas şi vor rămâne în sufletul meu. Echipa din Arad a demonstrat că este mai bună ca noi.

De partea cealaltă, Monica Brosovszky este de părere că a fost o seară superbă în care şi-ar fi dorit să evolueze în aceeaşi echipă cu Diana Ciupe.

A fost o seară superbă, o dată cu această reîntâlnire pe parchet. Am avut emoţii, mi-aş fi dorit să fi jucat cu Diana în aceeaşi echipă. Mă bucur că arădenii nu au uitat-o şi i-au făcut o primire pe măsură. Am făcut un meci bun, şi poate dacă rămâneam concentrate până a final era o diferenţă mai marea spus Monica Brosovszky - a afirmat Brosovszky pentru aceeaşi sursă amintită mai sus.

Fundaşul campioanei Germaniei a mai adăugat, pentru aceeaşi sursă, că nu va uita niciodată acest joc.

Ştiam că publicul arădean este minunat, dar primirea pe care am avut-o m-a emoţionat extrem de mult, nu o să uit niciodată acest meci. Această seară este ceva de vis, nu se poate descrie în cuvinte. Deşi am convenit cu conducerea clubului să joc doar în Bundesliga şi în Cupa Germaniei, meciul cu ICIM a fost o ocazie specială, pe care o aşteptam încă din sezonul trecut al Ligii Europei. Reîntâlnirea cu Moni a fost ceva deosebit, a demonstrat şi în această seară că rămâne o mare campioană.

foto: sportarad.ro

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!