Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dinamo - BC Mureș, meci fără emoții

Noémi Csiki

Noémi Csiki
14.12.2012

66-87
(17-24, 17-22, 16-23, 16-18)


0-13 Statistică 9-4

În etapa a treisprezecea dinamoviștii au primit vizita mureșenilor, care au trecut de acest meci fără probleme, reușind să învingă formația din capitală cu scorul de 66-87.

Forumlele de început au fost compuse din Telinoiu, Sipos, Mihai, Ioan și Petica, respectiv Adebayo, Navickas, Peciukas, Ciric și Jucan. 

Oaspeții s-au distanțat încet, dar sigur, fără a forța prea mult. În primul sfert, ei și-au croit un avantaj de 7 puncte, la care au mai adăugat 5 în al doilea act. Mureșenii au câștigat și ultimele două sferturi, cu 7, respectiv 2 puncte, ultimul sfert fiind mai strâns datorită faptului că mureșenii au jucat în mare parte cu rezerve.

Sekulovic a decis să îl menajeze total pe Branko Cuic în această etapă, care nici nu a făcut deplasarea la București.

Astfel, după un meci fără istoric, remarcații echipei câștigătoare au fost Vaidotas Peciukas, cu 21 de puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive, Liviu Dumitru cu 10 puncte și 10 recuperări, respectiv Temi Adebayo, cu 15 puncte, 6 recuperări, 3 intercepții și cele 2 capace cu care ne-a obișnuit.

La gazde, Leonard Filip a reușit un double-double cu 12 puncte și 10 recuperări, și Ciprian Mihai a fost foarte aproape, cu 11 puncte și 9 recuperări. Andrei Petica a marcat alte 12 puncte, iar Ciprian Țelinoiu, 11.

În următoarea etapă BC Mureș va primi vizita sibienilor, iar Dinamo va întâlni pe CSM București.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!