Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. ANALIZĂ: Nova Vita Târgu Mureş se impune, la scor, la Craiova

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
20.10.2011

ANALIZĂ CAMPIONAT ETAPA 1 ETAPA A 2-A ETAPA A 3-A CLASAMENT

După un debut de sezon mai puţin convingător, echipa Nova Vita Târgu Mureş a reuşit să se impună la Craiova, scor 75-52, şi a reuşit, potrivit totalbaschet, surpriza etapei a patra, la feminin. CSM Târgovişte a arătat, din nou, dacă mai era nevoie, că are un lot experimentat, care poate ajunge fără probleme în finala primei ligi, la feminin, după un incredibil 127-48 cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Mai citiţi şi:
Jucătoarea etapei a patra: Veronica Hicks

DIVIZIA A FEMININ. STATISTICĂ: Nikolina Nikolic deţine recordul la puncte marcate într-un singur meci

Considerată de totalbaschet "Jucătoarea etapei", Veronica Hiks a fost cea care a avut o contribuţie decisivă în prima înfrângere stagională a echipei SCM Craiova. Baschetbalista formaţiei din Târgu Mureş a avut o statistică excelentă: 24 de puncte, cinci pase decisive, şase recuperări şi şase intercepţii în derby-ul celei de-a patra runde a Diviziei A, la feminin, adjudecat de Nova Vita la o diferenţă de 23 de puncte.

Forţa ofensivă a echipei CSM Târgovişte s-a văzut la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, partidă adjudecată de gruparea din Cetatea Chindiei, în deplasare, la un ecart de 79 de puncte! Chrissy Givens a totalizat 24 de puncte, şapte recuperări, patru pase decisive şi opt intercepţii, însă într-un joc destul de liniştit pentru formaţia pregătită de Florin Nini.

Nikolina Nikolic şi Gaati Werema au fost cele mai bune jucătoare ale meciului dintre Olimpia Braşov şi CSM Sportul Studenţesc, scor 68-77. Nikolic a bifat 37 de puncte pentru gazde, în timp ce Werema a totalizat 30 de puncte, şapte recuperări, patru pase decisive şi cinci intercepţii, fiind la un pas de a deveni MVP-ul acestei runde. Este pentru a doua oară în acest sezon când gruparea din Capitală reuşeşte să treacă de formaţia de la poalele Tâmpei.

Aşa cum era de aşteptat, CST Alexandria a trecut, la pas, de Olimpia Bucureşti, scor 98-60, în timp ce BC ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad nu a avut probleme cu Universitatea Cluj, tabela indicând 82-32 la finalul acestei întâlniri. Nici BCM Danzio Timişoara nu a avut surprize la Oradea, cu Universitatea CSM din localitate, bănăţencele reuşind să se impună cu 84-44.

Aflată la un pas de colaps, Politehnica Naţional Iaşi a făcut aproape un act de prezenţă la Alba Iulia, acolo unde gazdele au învins cu 71-48, la capătul unui meci în care tehnicianul Tomas Bilek a folosit şi sportivele care, până acum, nu au prins minute pe teren. Meciul dintre CSM Satu Mare şi Rapid Bucureşti a fost amânat.

În clasamentul Diviziei A, la feminin, echipele CSM Târgovişte, CST Teleorman şi CS Universitatea "1 Decembrie" Alba Iulia sunt neînvinse, după patru etape, şi sunt despărţite, în această ordine, de coşaveraj. În partea inferioară a ierarhiei, Sepsi BBALL 6 Sfântu Gheorghe, Politehnica Naţional iaşi şi CSM Universitatea Oradea nu au bifat niciun succes.

sursa foto: sportarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!