Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. ANALIZĂ: "U" Cluj învinge, surprinzător, pe Rapid

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
26.10.2011

ANALIZĂ CAMPIONAT ETAPA 1 ETAPA A 2-A ETAPA A 3-A ETAPA A 4-A CLASAMENT

După cinci etape disputate în prima ligă la feminin, echipele CSM Târgovişte şi CS Universitatea "1 Decembrie" Alba Iulia sunt neînvinse în clasament şi au confirmat pronosticurile totalbaschet pentru acest sezon. Nova Vita Târgu Mureş, SCM Craiova, BC ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad şi CST Alexandria rămân în lupta pentru un loc cât mai aproape de podium, toate având patru victorii şi doar o singură partidă pierdută.

Victoria echipei "U" Cluj, pe propriul teren, scor 71-65, cu Rapid Bucureşti este, de departe, surpriza etapei a cincea. Gruparea din Capitală a fost favorită într-o întâlnire în care gazdele au părut, cel puţin din punct de vedere statistic, că nu au forţa necesară pentru a se impune în faţa unei formaţii mai bine clasată înainte de această rundă. Bianca Barbu şi Marta Fodor (foto, in alb) au fost două din principalele artizane ale succesului ardelencelor.

Restul partidelor nu au consemnat surprize, favoritele impunându-se pe linie. CSM Târgovişte nu a avut probleme acasă, scor 87-39, cu CST Alexandria, în timp ce echipa CS Universitatea "1 Decembrie" Alba Iulia a făcut scor în Capitală, 106-66 cu Olimpia Bucureşti. Formaţiile din Târgovişte şi din Alba Iulia nu au pierdut nicio întâlnire în Divizia A.

Nou promovata Nova Vita Târgu Mureş s-a deplasat la Oradea, acolo unde a câştigat fără prea mari emoţii, scor 59-36, meciul cu Universitatea CSM din localitate. BCM Danzio Timişoara şi-a mai trecut două puncte în clasament după succesul la 20 de puncte diferenţă, 79-59, în faţa echipei Olimpia Braşov. Nici BC ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad nu a greşit în runda a cincea, ardelencele bifând un nou succes în campionat, scor 83-46 cu CSM Sportul Studenţesc Bucureşti.

Şi formaţia din Bănie şi-a respectat blazonul şi a câştigat, la Iaşi, scor 83-54, întâlnirea cu Politehnica Naţional, astfel că SCM Craiova rămâne cu şanse mari la un loc în topul Diviziei A. Partida dintre CSM Satu Mare şi BC Sepsi a fost amânată din cauza situaţiei financiare precare prin care trece gruparea din Covasna.

sursa foto: facebook / arhiva personala
foto flash: frbaschet.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • anonim111 :

    te-ai informat gresit

    Performeri
    Flavia Ferenczi

    23 pct.
    8 Pd.
    8 Rt.
    Eff. 22

    cu 12 ani în urmă (26.10.2011) Raspunde
  • Bala Valentin :

    @ anonim111
    Sincer sa fiu cu dumneavoastra, nu vad unde este greseala. Nu am folosit in text nicio referire la cele mai bune jucatoare ale vreunui meci. Sunt doua nume la meciul dintre Cluj si Rapid, dar am si specificat ca acestea au fost citez "două din principalele artizate ale succesului ardelencelor".
    Va multumesc pentru intelegere.

    cu 12 ani în urmă (27.10.2011) Raspunde
  • anonim111 :

    @
    da si nu mi se pare ca Barbu Bianca a fost una dintre ele din moment ce a marcat 4 puncte dupa parerea mea..

    cu 12 ani în urmă (27.10.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!