Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Divizia A feminin ar putea număra la start doar 15 echipe!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.08.2011

Cu câteva săptămâni rămase până la debutul Diviziei A feminine de baschet încă nu se cunoaşte numărul echipelor ce vor evolua sezonul viitor în primul eşalon valoric. Sunt şanse foarte mari ca Divizia A să fie alcătuită din 15 echipe, deoarece situaţia de la CSM U Oradea este incertă.

Într-o conferinţă de presă ce a avut loc miercuri dimineaţă la Oradea, preşedintele Clubului Sportiv Municipal Florin Birta, a luat în considerare ca echipa să evolueze sezonul viitor în Divizia B, deoarece gruparea nu beneficiază de un sprijin financiar solid.

La echipa de fete situaţia este aceeaşi care a fost şi anul trecut. Nu avem un sponsor care să investească în echipa de fete aşa că ne vom prezenta în campionat cu acelaşi lot pe care l-am avut sezonul trecut sau vom studia posibilitatea, după discuţia pe care o vom avea cu cei de la universitate pentru eventual a nu ne mai înscrie în Divizia A ci într-o ligă inferioară. În funcţie de bugetele pe care le vom avea vom lua această decizie. Este o posibilitate, decizia finală o vom lua în această săptămână.

De asemenea datorită faptului că mai multe sportive s-au lăsat de baschet, iar altele s-au transferat la diverse echipe, Birta afirmă că CSM U are şanse mari să nu participe sezonul viitor în Divizia A.

Sunt două fete care una s-a lăsat de baschet alta a plecat la o altă echipă, iar lotul este unul destul de slab iar lotul ar fi mult mai diminuate dacă am continua în eşalonul secund . Da, există şansa ca CSM U Oradea să nu se înscrie sezonul viitor în Diviza A feminină de baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!