Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Avancronică: BC Sepsi Sfântu Gheorghe - CST BC Teleorman Alexandria

Christian Frisk

Christian Frisk
14.10.2011

DIVIZIA A, FEMININ, ETAPA A III-A
BC Sepsi Sfântu Gheorghe
BCT Alexandria


Sala Kati Szabo
Sfântu Gheorghe

Ora 18:00

Ultimul Rezultat
66 - 68

15.10.2011 Analiză Etapei II
Caseta meci Alte meciuri

Etapa a III-a a campionatului naţional feminin de baschet programează sâmbătă, cu începere de la orele 18.00, partida dintre CS BBALL 6 Sf. Gheorghe şi CST BC Teleorman Alexandria. Este un meci foarte interesant, în care cele două echipe pornesc de pe poziţii diametral opuse.
Covăsnencele, anul trecut vicecampioane naţionale, au pierdut foarte multe jucătoare, fiind nevoite acum să se bazeze pe multe baschetbaliste crescute în propria pepinieră. De altfel, ele au cedat în primele două jocuri ale sezonului, 35-83 cu ICIM Arad şi 62-75 cu Rapid Bucureşti. Publicul din Sf. Gheorghe este avid de baschet şi cu siguranţă va încerca să impulsioneze echipa, să fie un al şaselea jucător pentru primul succes stagional.

De partea cealaltă, formaţia alexăndreană s-a închegat pe ultima sută de metri, alături de cele cinci jucătoare rămase din vechea gardă, fiind transferate în ultimele zile şi patru jucătoare din străinătate. Centrul Maria Prlja, care vine din Serbia, deja a încântat publicul alexăndrean cu vivacitatea şi tehnica sa deosebită, jocul echipei conturându-se în jurul său. CST BC Teleorman Alexandria a bifat două victorii în primele meciuri, 60-47 cu Rapid şi 74-59 cu Politehnica Naţional Iaşi. Formaţia din judeţul Teleorman ţinteşte obţinerea unei noi victorii, fapt care i-ar permite să avanseze în partea superioară a clasamentului. Interesant este că ambele formaţii au jucat cu Rapid, iar dacă regula tranzitivităţii s-ar aplica şi în baschet, atunci CST BC Teleorman ar trebui să se impună.

În ultimele 11 partide, formaţia din judeţul covasna s-a impus de nouă ori. Ultimul succes alexăndrean în confruntările directe datează din 6 decembrie 2008, când a fost 64-62. Sezonul trecut meciurile au fost foarte echilibrate. Baschetbalistele din Sf. Gheorghe au învins în ambele cazuri, 69-61 acasă şi 68-66 în deplasare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!