Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Avancronică: CS Rapid București - CSM ”Sportul Studențesc” București

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
26.10.2011

                        DIVIZIA A, FEMININ, ETAPA A Vi-A
CS Rapid București
CSM Sportul Studențesc București
       

Sala Sporturilor Rapid

                                         16:30

Ultimul Rezultat

95-49

28.10.2011 Analiză Etapei a V-a
Istoric Alte meciuri

 

Cea de-a șasea etapă a campionatului feminin, Divizia A va debuta joi cu derby-ul local dintre cele două formații din Capitală, CS Rapid București și CSM ”Sportul Studențesc” București. Partidă se va desfășura la Arena de Baschet cu începerea orei 16.30.  

Confrunatarea se anunță una destul echilibrată cu un plus pentru elevele lui Predrag Vasic. Acest lucru este confirmat și în calsamentul oficial, unde formația municipală se află pe locul 8, iar adversară sa de joi pe poziția a 12-a.  

Etapă trecută nu a fost cu noroc petru niciuna dintre cele două protagoniste de mâine. Echipă rapidistă a pierdut în mod surprinzător în față celor de la Universitatea Cluj-Napoca, cu scorul de 65-71 și a contabilizat 3 înfrângeri din 4 partide disputate. De amintit este faptul că gruparea condusă de Dan Militaru are un meci în minus, întrucât CSM Satu Mare trece printr-o situație financiară precară. De cealaltă parte, CSM București a pierdut într-un meci fără istoric desfășurat sâmbătă la Arenă de Baschet în față campioanei en-titre, ICIM Arad, scor 43-86, după ce echipa municipală venea după două victorii obținute la scor în compania Olimpiei Brașov, respectiv SCM Craiova. Astfel, formația antrenată de Predrag Vasic are un număr egal de înfrângeri cu adversara sa de joi, înregistrând o linie în clasamet de 3 eșecuri și 2 victorii.    

În ceea ce privește componența loturilor, echipă Rapidului dispune nu mai de jucătoare autohtone, din care remarcate în acest sezon s-au făcut pe rând Andra Ionescu, Flavia Ferenczi, respectiv Monica Nicolăescu. La polul opus, pentru formația municipală evoluează pe lângă cele 9 jucătoare românce, 4 starniere, toate transferate în această vară. Dintre toate cele patru, Gatti Werema a confirmat în aproximativ toate meciurile gruparii din Capitală, având în prezent o medie de 21.8 puncte pe meci, în 30.3 minute petrecute pe teren.    

Privind istoria confruntărilor, din cele 17 partide disputate între cele două echipe, gruparea rapidistă este lideră cu 10 victorii, în timp ce adversară sa a obținut doar 7 reușite.    

 

1 comentariu la aceasta stire:
  • pesekattila :

    60-91
    Marea confruntarea, Rapid - CSM Sportul Studentesc a fost castigata cu scorul de 60-91 de catre echipa, care trece printr-o situație financiară precară, CSM Satu Mare. Sper ca intzelegetzi.

    cu 12 ani în urmă (27.10.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!