Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Avancronică: CSM Târgovişte - CST Alexandria

Christian Frisk

Christian Frisk
23.10.2011

DIVIZIA A, FEMININ, ETAPA A V-A
CSM Târgovişte
CST Alexandria


Sala Sporturilor
Târgovişte

18:00
d. CSU FANS

Ultimul Rezultat

87 - 50

24.10.2011 Analiză Etapei IV
Statistică Alte meciuri

Ultima partidă a etapei a cincea din campionatul naţional feminin va fi luni seară, de la orele 18.00, între CSM Târgovişte şi CST BC Teleorman Alexandria. Partida pune faţă în faţă două echipe neînvinse, fiecare cu câte patru succese până acum. Gazdele au revenit în peisajul competiţional, după un an de absenţă.

Echipa nu mai este la fel de puternică precum atunci când avea campioane olimpice în teren, însă pretenţiile baschetului dâmboviţean obligă în continuare. CSM Târgovişte are la cârmă un antrenor experimentat, pe Florin Nini, motiv în plus pentru a forţa victoria în faţa propriilor suporteri. Dacă în campionat CSM Târgovişte nu a dat peste adversari extraordinari de puternici în acest debut de sezon, excepţie face însă victoria de pe terenul arădencelor, lucru care ar trebui să pună în gardă echipele din vestul ţării. Mai mult, târgoviştencele au ajuns şi în semifinalele Cupei României.

De partea cealaltă, CST BC Teleorman are patru succese, însă adevăratul examen pentru teleormănence este luni. ele speră să confirme forma bună şi să facă un meci frumos, din care să obţină cât mai mult. Partida se anunţă foarte spectaculoasă, pronosticul solist fiind exclus.

Meciul va fi transmis live de www.csufans.ro pe secţiunea chat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!