Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Avancronică: ICIM Arad - BCM Daznio Timişoara

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.10.2011

DIVIZIA A, FEMININ, ETAPA A VI-A

ICIM Arad
BCM Danzio Timişoara


Sala Sporturilor
Victoria Arad

19:00
Arbitri: A. Roşu - C. Ciocan

Ultimul Rezultat
59 - 48

28.10.2011 Analiză Etapei V
Statistică Alte meciuri

ICIM Arad şi BCM Danzio Timişoara se întâlnesc sâmbătă la Sala Sporturilor Victoria din Arad în re-editarea primei faze a Cupei României, ediţia 2011-2012, atunci când câştig de cauză a avut gruparea antrenată de Zoran Visic care s-a impus în dublă manşă, 65-52 respectiv 59-48. De această dată confruntarea contează pentru etapa a 6-a a Diviziei A feminine de baschet.

În momentul de faţă gazdele au la activ patru victorii şi o înfrângere în timp ce bănăţencele înregistrează trei victorii şi două înfrângeri. Favorita certă a duelului este gruparea arădeană care în două sezoane a învins pe unde a prins BCM Danzio, atât în Cupa României cât şi în playoff sau sezon regulat. În momentul de faţă gazdele conduc cu scorul de 8-0 în confruntările all-time.

În ciuda acestor statistici componentele echipei oaspete sunt optimiste şi îşi doresc victoria vineri seară. De asemenea antrenorul Ljubomir Kolarevic a declarat că la Arad se va juca fără presiune lucru care ar putea conta în economia jocului. Teoretic campioana en-titre nu ar trebui să întâmpine mari probleme cu Timişoara, mai ales că evoluează pe teren propriu.

Martina Osteman şi Jovana Vukoje sunt principalele arme ale bănăţencelor, ambele având o medie de 11.4 puncte pe meci. De la arădence se remarcă Stanecia Graham cu 13.4 puncte şi 4.8 recuperări.

Brigada de arbitri ce va oficia această confruntare este alcătuită din Alin Roşu şi Ciocan Cristian, comisar fiind Vaida Radu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!