Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Avancronică: Politehnica Național Iași - Olimpia București

Adrian Micinic

Adrian Micinic
14.10.2011

  

 Divizia A feminin

 

 Etapa a 3-a

  
 Fișa meciului   Școala Nr.39, Iași   

Politehnica Național Iași primește vizita echipei Olimpia București într-un meci contând pentru etapa a 3-a în sezonul regulat al Diviziei A la baschet feminin - ediția 2011/12. Confruntarea va avea loc sâmbătă (15.10), la Iași.

Ambele formații au pierdut primele două meciuri susținute în sezonul regulat al Diviziei A, după ce au părăsit și Cupa României încă din primul tur.

Echipa din Iași a fost eliminată de Rapid București în dublă manșă, pentru ca apoi să cedeze în prima etapă din sezonul regulat, la Sibiu, în fața Novei Vita Târgu-Mureș, scor 74-54. În etapa a 2-a moldovencele s-au înclinat la Alexandria, scor 74-59.

Olimpia a fost învinsă de Sfântu Gheorghe în cupă și depășită de BCM Danzio Timișoara, scor 50-69, în prima rundă din Divizia A. În runda a 2-a, bucureștencele au pierdut pe teren propriu cu aceeași Nova Vita Târgu-Mureș, scor 50-81.

Cele două echipe s-a confruntat de 14 ori din 2005 și până în prezent. Bilanțul general este favorabil Olimpiei cu 9-5.

În sezonul trecut, reprezentanta capitalei a învins de ambele ori: 71-65 la București, respectiv 70-47 la Iași.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!