Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Avancronică: Universitatea Cluj-Napoca - CS Rapid București

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
21.10.2011

                    DIVIZIA A, FEMININ, ETAPA A 5-A
Universitatea Cluj-Napoca CS Rapid București
       
Sala Sporturilor
"Horia Demian"

     Ora 12.00
Arbitri: G. Istvan  - A. Csender 

Ultimul joc:
63-52

22.10.2011 Analiză 
Istoric  Alte meciuri

 

Una dintre partidele programate pentru sâmbătă, contând pentru etapă a 5-a a campionatului feminin Divizia A, va avea loc între Universitatea Cluj Napoca și CS Rapid București. Meciul de sâmbătă, 22.10,  va avea loc în sala ”Horia Demian” cu începerea orei 12.00

În clasamentul ofiacial întocmit după patru etape disputate, echipă gazdă de sâmbătă ocupă locul al 12-lea cu 5 puncte în dreptul sau, având la activ doar o singură victorie în față Oradiei. De cealaltă parte, formația din Capitală se află pe poziția a 13-a, cu doar trei meciuri jucate, partida importiva celor de la CSM Satu Mare reprogramandu-se. Echipa rapidistă are așadar, precum adeversara sa de sâmbătă, doar o victorie, înregistrată în compania  celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.    

Astfel, puteam spune că partidă de mâine nu are o favorită certă, disputa anunțându-se una destul de echilibrată.   

În ceea ce privesc jucătoarele pe care cei doi antrenori se vor bază, putem spune că Florin Covac va miza pe 5-ul clasic de start format din Marta Fodor, Zsofia Mesaros, Andreea Pop, Flavia Ferenczi și Bianca Barbu. La polul opus, este de așteptat că tehncianul rapidist să schimbe și de această data jucătoarele cu care va debuta în meci. Totuși, acesta se va baza mai mult ca sigur pe cele trei componente ale lotului său, Cladiua Ene, Andra Ionescu și Cristina Perța, care au o medie de peste 30 de minute de joc.     

În mod surprinzător, cele două protagoniste nu dipsun de vreo jucătoare străină. Astfel, putem spune că partidă de mâine este un duel strict al compatrioatelor noastre.    

Istoricul confruntărilor dintre cele două este favorabil echipei din Capitală, această conducând la general cu 4 la 3.    

Partidă va fi oficiată de cele două arbitre Istvan Gabriela și Csender Andrada, iar ca și comisar din partea Federației a fost desemnat Băloșescu Florin.   

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!