Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Avancronică: Universitatea Cluj vs Olimpia București

Adrian Micinic

Adrian Micinic
14.10.2011

 

(1-2)

 Divizia A feminin - Etapa a 3-a 

 

 Ediția 2011/12

 

(0-2)

 Fișa meciului  Sala Horia Demian, Cluj Napoca   

Universitatea Cluj-Napoca primește vizita echipei Olimpia Brașov într-un meci care se va desfășura sâmbătă (15.10), la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj. Meciul face parte din programul etapei a 3-a în sezonul regulat al Diviziei A la baschet feminin - ediția 2011/12.

Cea mai titrată grupare din baschetul românesc a susținut două meciuri la sfârșitul săptămânii trecute. Universitatea a pierdut la 50 de puncte diferență pe terenul campioanei pentru ca o zi mai târziu să se impună la Oradea, scor 80-60. Aceasta a fost prima victorie stagională pentru această echipă.

În schimb, Olimpia Brașov se află în căutarea primului succes în sezonul regulat. Formația pregătită de către Dan Calancea a fost surclasată în prima etapă, desfășurată integral la Sibiu, de CSM Târgoviște, scor 81-42, pentru ca o săptămână mai târziu să cedeze pe teren propriu, scor 45-72, în fața vicecampioanei CSM Satu Mare.

Din punct de vedere individual Flavia Ferenczi (16.3 puncte) respectiv Olga Cazac (14.5) sunt principalele marcatoare ale celor două echipe în acest debut de sezon. De asemenea, Ferenczi este cea mai eficientă sportivă a formației clujene cu o medie de 10.0. De cealaltă parte cea mai bună la acest capitol este Judit Kajdacsi , are 12.5 la acest procedeu.

La Universitatea Cluj trebuie menționat faptul că Adriana Pricop are 17 puncte respectiv 22 la eficiență, însă ea a jucat un singur meci, în victoria de la Oradea.

Bilanțul general al confruntărilor directe este net favorabil formației echipate în alb și negru cu 5-1. Ultimele patru confruntări au fost adjudecate de U Cluj.

În sezonul competițional 2010/11 Clujul și Brașovul s-au întâlnit în turneul rezervat locurilor 9-16, adică în Divizia A2. Ambele meciuri s-au soldat cu victoria lui U: 61-46 la Cluj, respectiv 58-48 la Brașov.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!