Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Avancronică: Universitatea CSM Oradea - BCM Danzio Timişoara

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.10.2011

DIVIZIA A, FEMININ, ETAPA A IV-A
Universitatea CSM Oradea BCM Danzio Timişoara

Arena Antonio Alexe
Oradea

17:00
 Arbitri: A. Dragoş - D. Tarţa

Ultimul Rezultat
47 - 92

19.10.2011 Analiză Etapei III
Caseta Meciului Alte meciuri

Universitatea CSM Oradea va întâlni, pe teren propriu, replica formaţiei BCM Danzio Timişoara într-un meci contând pentru etapa intermediară cu numărul 4. Confruntarea va avea loc miercuri şi va debuta la orele 17:00.

Deşi au început cu dreptul noul sezon competiţional, învingând în deplasare pe Universitatea Cluj-Napoca într-o partidă contând pentru Cupa României, Universitatea CSM Oradea a continuat modest înregistrând înfrângeri pe linie. Trebuie să menţionăm însă faptul că Adriana Niculescu se confruntă cu mai multe probleme medicale care îngreunează situaţia formaţiei bihorene.

De partea cealaltă nici timişorencele nu au avut parte de un start de sezon foarte reuşit. Gruparea antrenată de sârbul Ljubomir Kolarevic a înregistrat o singură victorie în trei partide, în faţa modestei Olimpia Bucureşti. În schimb BCM Dazio a cedat două meciuri extrem de importante cu CSU Alba Iulia respectiv SCM U Craiova.

Dacă am lua în considerare rezultatele all-time dintre cele două combatante, scorul fiind de 2 la 2, am putea spune că ne aşteaptă o partidă echilibrată însă nu va fi aşa. Oaspetele pornesc cu prima şansă şi nu par a întâmpina prea multe probleme în faţa unei echipe şi aşa decimată de accidentări.

Jocul va fi arbitrat de către Alin Dragoş şi Daniel Tarţa în timp ce comisar din partea FRB este Alexandru Columbean.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!