Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Avancronică: Universitatea CSM Oradea - Politehnica Naţional Iaşi

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.10.2011

DIVIZIA A, FEMININ, ETAPA A VI-A

Universitatea CSM Oradea
Politehnica Naţional Iaşi


Arena Antonio 
Alexe Oradea

17:00

Ultimul Rezultat
57 - 64

29.10.2011 Analiză Etapei V
Statistică Alte meciuri

Sâmbătă, începând cu orele 17:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea este programat un derby din subsolul clasamentului. Universitatea CSM Oradea va întâlni Politehnica Naţional Iaşi în cadrul etapei a 6-a a Diviziei A feminine de baschet. Ambele echipe nu au cunoscut, în prima ligă, "gustul" victoriei până în acest moment înregistrând doar înfrângeri pe linie. Având în vedere aceste aspecte duelul se anunţa unul interesant, iar din postura de favorite pornesc gazdele care par a avea un plus în sportiva Odessa Williams.

Deşi şi-au anunţat retragerea din primul eşalon valoric Politehnica Iaşi a continuat lupta însă nu a reuşit prea multe pierzând şi ultimele două jocuri susţinute de la "revenirea" în Divizia A. Cea mai bună jucătoare a oaspetelor pare a fi Ceciley Johnson cu o medie de 14 puncte şi 10 recuperări în aproximativ 38 de minute petrecute pe teren. Americanca este urmată de o conaţională, Danielle Walker, autoare a 12 puncte şi 5 recuperări în 5 partide susţinute.

Orădencele se confruntă cu aceleaşi probleme medicale. Ioana Gavra va absenta o bună parte din sezon în timp ce Oana Sărăcuţ, Carla Ţigan şi Keiva Small nu sunt refăcute complet. Lipsa acestora este compensată de pivotul de origine americană Odessa Williams, liderul echipei cu 14 puncte, 13 recuperări şi 2 pase decisive.

Partida este oficiată de către Morar Ionuţ şi Machriş Amalia, iar comisar din partea FRB fiind Alexandru Columban.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!