Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Cronică: BCT Alexandria - Olimpia Bucureşti 98-60

Christian Frisk

Christian Frisk
20.10.2011

DIVIZIA A, FEMININ, ETAPA A IV-A
BCT Alexandria CS Olimpia Bucureşti

Sala Sporturilor
Alexandria

98-60
Arbitri: L. Ioniţă, A. Stamate

Ultimul Rezultat
79 - 49

19.10.2011 Analiză Etapei III

Statistică

Alte meciuri


CST BC Teleorman Alexandria a făcut încă odată spectacol, fiind aproape de a marca 100 de puncte în partida cu Olimpia Bucureşti. În uralele unei săli, fetele lui Mădălin Piperea au călcat Olimpia în picioare, câştigând cu un categoric 98-60.

Doar primul sfert putem considera că a fost echilibrat, acea perioadă încheindu-se cu 17-16. În  rest, diferenţa a crescut constant, victoria venind logic în contul  nostru. Punctele alexăndrencelor au fost realizate de Alina Chivu 26, Kari Laplante 17, Mihaela Mihai 15, Maria Prlja şi Matilyn McIntyre câte 10,  Daniela Bucică 8, Natasha Graboski, Crenguţa Teodorescu şi Ioana Sandu câte 3, Iulia Turcu 2 şi Andreea Strămăturaru 1. De remarcat “double-double”-ul reuşit de sârboaica Prlja, cu 11 pase decisive la activ. La capitolul recuperări s-au remarcat Graboski şi Laplante, ambele cu câte 8.

De la oaspete doar trei jucătoare au corespuns aşteptărilor. Este vorba de Romina Filip, cu 15 puncte, Gabriela Munteanu, 13 puncte, dar şi Sonia Ursu 8 puncte, 6 recuperări şi 5 pase.

Alexandria se pregăteşte acum de marele derby de luni, de la Târgovişte, în timp ce Olimpia se gândeşte, pentru moment, doar la progresul individual al jucătoarelor sale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!