Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Cronică. CS Olimpia București - BC Nova Vita Tîrgu Mureș 50-81

Noémi Csiki

Noémi Csiki
08.10.2011

Divizia A feminin, Etapa a II-a
CS Olimpia București  BC Nova Vita Tîrgu Mureș

          

                          

 Arbitri: Dorin Fumu, Costin Bogdănescu

50-81

(12-23, 9-21, 8-23, 21-14)

Alte meciuri

Avancronică

Sâmbătă, 08.10.2011, ora 11:30

Sala "Prof. Octavian Dimofte",București

Echipa mureșeană a depășit fără probleme Olimpia în meciul contând pentru etapa a doua a campionatului național.

Gazdele au început cu Filip, Chelariu, Rotărescu, Dumitrache și Munteanu în teren, iar Nova Vita a optat pantru cinciuul de start format din Hicks, Beachem, Washington și cele două surori Cutaș.

Încet, dar sigur, formația oaspete a început să se detașeze încă din primele minute, la sfârșitului primului sfert având deja aproape de două ori mai multe puncte înscrise în comparație cu Olimpia. Această proporție a rămas constantă până aproape de sfârșitul înâltnirii. În ultimul sfert bucureștencele au redus din diferență, profitând de minutele de joc acordate jucătoarelor tinere de la Nova Vita, cărora Stayce Nolan lee-a acordat mult timp în teren decât în meciurile precedente.

Partida s-a încheiat cu scorul 50-81, și după două etape, Olimpia a acumulat două înfrângeri, iar Nova Vita, două victorii.

Cele mai multe puncte ale Olimpiei au fost marcate de Grigore (13 puncte, 5 recuperări), Ursu (12 puncte, 6 recuperări,) și Filip (8 puncte, 3 recuperări).

La Nova Vita Beachem a înscris cel mai mult (22 de puncte, 8 recuperări), Washington a reușit un double-double (17 puncte, 10 recuperări), iar Hicks a contribuit cu 12 puncte, 5 pase decisive și 3 recuperări.

În următoarea etapă, CS Olimpia va juca la Iași înpotriva Politehnicii, iar Nova Vita va primi vizita echipei din Alba Iulia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!