Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Cronică: CSM Sportul Studențesc - ICIM Arad 46-83

Mihai Liţiu

Mihai Liţiu
23.10.2011

DIVIZIA A, FEMININ, ETAPA A 5-A
CSM Sportul Studențesc
ICIM Arad


Arena de Baschet
București

46 - 83
Arbitri: L. Ioniță - S. Alexandru

Ultimul joc:
46-81

22.10.2011 Analiză
Statistică Alte meciuri

Meci fără istoric în Arena de Baschet din Capitală acolo unde s-au întâlnir CSM Bucureşti Sportul Studenţesc şi ICIM Arad în cadrul etapei a 5-a a Diviziei A feminine de baschet. Campioanele en-titre au preluat conducerea încă din debutul partidei şi nu au mai cedat iniţiativa, antrenorul Zoran Visic permiţându-şi luxul de a le oferi minute şi jucătoarelor care au evoluat mai puţin în acest debut de campionat cum ar fi Crăciun, Moraru sau Grădinaru. Partida s-a încheiat cu victoria clară a formaţiei vizitatoare, scor 46-83.

Deşi a jucat doar 15 minute, Porchia Green a fost cea mai eficientp jucatoare de pe teren cu 9 puncte marcate, 6 recuperari şi 5 pase decisive. Veterana Monika Brosovszky a marcat cele mai multe puncte – 13, fiind urmată de junioara Diana Moraru cu 11. De partea cealaltă Ana Cuatu a marcat 12 puncte fiind secondată de Alma Kovacevic şi Taisia Lungu cu cate 8.

Să mai spunem doar că pentru ăradence urmează confruntarea Danzio Timişoara în timp ce studentele vor întâlni în etapa viitoare concitadinele de la Rapid.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!