Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Cronică: CSM Sportul Studenţesc - Universitatea CSM Oradea 80-59

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.10.2011

DIVIZIA A, FEMININ, ETAPA A III-A
CSM Sportul Studenţesc
Universitatea CSM Oradea


Arena de Baschet
Bucureşti

80 - 59
 19-13, 10-11, 22-14, 29-21

Ultimul Rezultat
41 - 63

15.10.2011 Analiză Etapei II
Statistică Alte meciuri

CSM Sportul Studenţesc Bucureşti şi-a trecut în cont, vineri dupămasă, prima victorie din cadrul Diviziei A feminine de baschet învingând pe teren propriu Universitatea CSM Oradea, scor 80-59. Decimată de accidentări gruparea bihoreană a făcut deplasarea în zece jucătoare care pe parcursul meciului au devenit nouă şi nu a putut ţine ritmul cu formaţia bucureşteană care a avut parte de o bancă mult mai lungă. Diferenţa s-a făcut în repriza a doua atunci când rotaţia foarte mică, sau chiar inexistentă, a orădencelor a permis adversarului să se distanţeze pe tabelă. Din nou Odessa Williams a fost omul partide, sportiva americancă fiind foarte aproape de al doilea double-double consecutiv având 17 recuperări şi 19 puncte.

Partida a început destul de bine pentru formaţia oaspete care a avut şi 6 puncte diferenţă la mijlocul primei secvenţe, scor 13-6, graţie unei aruncări marcate de după semi-cercul de 6.75 marca Edith Sabău. Predrag Vasic a solicitat timp de odihnă care s-a dovedit a fi de bun agur, fetele sale izbutind un parţial de 13-0 datorită căruia s-au aflat la conducere la finalul primelor 10 minute, scor 19-13. Trebuie menţionat faptul că fetele antrenate de Adriana Niculescu nu au găsit drumul spre coş în ultimele 5 minute ale primei perioade.

Tot amfitroanele sunt cele care deschid tabela ducând diferenţa la 10 lungimi, 23-13. Chiş semnalează revenirea Oradiei care se apropie la 1 punct, 25-24, cu trei minute până la finalul primei reprize. Werema şi Cuatu aduc patru puncte Sportului Studenţesc şi stabilesc scorul la pauză, 29-24 pentru gazde.

Sfertul al treilea este cel în care formaţia oaspete cedează fizic. Sportul Studenţesc se depărtează la 10 puncte iar eforturile orădencelor de a reveni pe tabelă sunt zadarnice. După 30 de minute tabela din Arena de Baschet indică un avantaj de 13 puncte, scor 51-38. Orădencele nu se lasă bătute şi încep foarte bine actul decisiv cu un parţial de 10-2 cu care se apropie iar la cinci puncte, 48-53, moment în care Predrag Vasic solicită timp de odihnă. Din nou pauza de un minut este prielnică gazdelor care se distanţează, de această dată decisiv, pe tabela de joc, graţie unui parţial de 12-2. Scor final 80-59 şi CSM Sportul Studenţesc izbuteşte prima victorie în Divizia A. De partea cealaltă Universitatea CSM Oradea rămâne fără nicio victore în trei partide susţinute.

De la formaţia învingătoare s-au remarcat Werema, care a încheiat cu 17 puncte şi 8 recuperări urmată de Lungu cu 15 puncte respectiv Kovacevic 10 puncte şi 14 recuperări. Cea mai bună sportivă a vizitatoarelor a fost Williams cu 19 puncte şi 17 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!