Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Cronică. CSM Târgovişte - CS Rapid Bucureşti 66 - 33

Costin Marinescu

Costin Marinescu
16.10.2011

66 - 33
(25-12, 15-3, 6-8, 17-10) 
  Statistica  

CSM Târgovişte a învins pe Rapid Bucureşti cu 63 – 33 la capătul unei partde pe care a controlat-o de la un capăt la celălat.

Rapidistele au putut oferit o replică serioasă jucătoarelor din Dâmboviţa decât în primele 3 minute ale jocului, când tabela de marcaj a arătat avantaj pentru bucureştence. Din acel moment şi până la finalul partidei pe teren s-a aflat doar o singură echipă, Târgovişte.
Florin Nini, antrenorul gazdelor,a rulat tot lotul avut la dispoziţie, iar rezervele lui CSM au marcat 26 de puncte, cu 7 mai puţin decât întreaga echipă a Rapidului.

Cristina Ciocan a marcat 12 puncte şi a avut la final un indice de eficienţă de 23. Chrissy Givens a înscris tot 12 puncte şi a recuperat 8 mingi.

Cristina Perţa a fost cea mai eficientă jucătoare de la Rapid. Pivotul de 23 de ani a  terminat meciul cu 9 puncte şi 6 recuperări pentru un coeficient de eficienţă de 9. Claudia Ene a marcat 11 puncte iar Andra Ionescu a reuşit 8 recuperări.

CSM rămâne neînvinsă în acest debut de campionat şi va juca etapa următoare la Sepsi Sf. Gheorghe. Rapidul are un bilanţ de 1 victorie şi 2 înfrângeri iar în rundă cu numărul 4 va primi vizita lui CSM Satu Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!