Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Cronică: CSM Târgovişte - CST Alexandria 87-39

Christian Frisk

Christian Frisk
25.10.2011

DIVIZIA A, FEMININ, ETAPA A V-A
CSM Târgovişte
CST Alexandria


Sala Sporturilor
Târgovişte

87 - 39
26-13 , 21-11 , 24-7 , 16-8

Ultimul Rezultat

87 - 50

24.10.2011 Analiză Etapei IV
Statistică Alte meciuri
Deşi se anunţa ca o întâlnire cap de afiş a rundei cu numărul cinci din campionatul naţional feminin, jocul dintre CSM Târgovişte şi CST BC Teleorman Alexandria nu a avut niciun istoric. Oaspetele nu au putut ţine ritmul acestei partide, sufocate de frenezia dâmboviţencelor, care au declanşat ofensiva din prima secundă. Nu a mirat pe nimeni deci, că după un minut şi jumătate tabela arăta deja 6-0, iar apoi ecartul a tot crescut, până la o neverosimilă distanţă de 48 de puncte între două echipe neînvinse până atunci în campionat.

Jocul agresiv, la intercepţie, a fost armă letală în primele sferturi pentru gazde, care au marcat de multe ori pe contraatac. Precizia paselor, a aruncărilor, blocajele eficiente şi o apărare pe tot terenul, au adus mari dificultăţi formaţiei oaspete, care nu a avut replică, nefiind capabilă să contracareze schemele antrenorului Florin Nini. Gazdele au dominat la toate capitolele, ele fiind aplaudate la scenă deschisă de cei aproximativ 1000 de spectatori care au asistat la partidă. Florina Diaconu şi-a trecut în cont 14 puncte, iar americanca Chrissy Givens 13. De la oaspete a impresionat forţa micuţei Maria Prlja, cu 12 puncte şi, culmea, patru recuperări. CSM Târgovişte se gândeşte acum la partida mult mai dificilă de sâmbătă, cu CSM Satu Mare, în timp ce alexăndrencele se pregătesc şi ele de o vizită incomodă, a celor de la CSU Alba Iulia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!