Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. CRONICĂ. CSM U Oradea - Universitatea Cluj-Napoca 60-80

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.10.2011

DIVIZIA A, FEMININ, ETAPA A II-A
CSM U Oradea
Universitatea Cluj-Napoca


Arena Antonio
Alexe
Oradea

60 - 80
21-25 , 12-18 , 13-14 , 14-23

Ultimul Rezultat
46 - 63

08.10.2011 Analiză Etapa I
Statistică Alte meciuri

CSM U Oradea a pierdut meciul susţinut sâmbătă pe teren propriu cu Universitatea Cluj-Napoca pentru a doua oară consecutiv în mai puţin de o lună, scor 60-80. Precedentul eşec a fost înregistrat în Cupa României atunci când fetele antrenate de Adriana Niculescu au cedat, tot la Arena Antonio Alexe, la 17 puncte, scor 46-63. Deşi orădencele au beneficiat de aportul a două jucătoare străine, în timp ce oaspetele nu au avut niciuna, cele 37 de puncte venite din mâna lor nu au reuşit să încline balanţa spre gruparea bihoreană. Aceeaşi Flavia Ferenczi a fost cea mai bună jucătoare de la oaspete. Sportiva în vârstă de 20 de ani a terminat partida cu 22 de puncte pentru un indece de 18 unităţi la eficienţă. Trebuie subliniat faptul că ambele formaţii s-au întrecut în greşeli, CSM U Oradea comiţând 32 de greşeli neforţate în timp ce adversarele au avut 31.

Primul sfert a debutat sub semnul echilibrului, însă să formaţia oaspete mai mereu la conducere. Universitatea Cluj-Napoca s-a desprins la 6 puncte însă în cele din urmă după minute scorul era 25-21 în favoarea oaspetelor. Încet-încet diferenţa a început să crească în favoarea formaţiei atrenate de Florin Covaciu care s-a desprins la 12 puncte în minutul 15, scor 37-25. Până la pauză orădencele nu au izbutit să recupereze decât doua puncte, intrând la cabine cu un deficit de 10 puncte, scor 33-43.

Din nou clujencele încep mai bine sfertul, dând semne că nu mai pot scăpa din mână această victorie, tabela indicând avantajul de 17 puncte, 52-35, în minutul 24. Asemeni sfertului precedent formaţia gazdă a terminat ceva mai bine perioada, recuperând din handicap însă chiar şi aşa diferenţa înaintea actului decisiv era de 11 puncte, 57-46 pentru Universitatea Cluj-Napoca. Odessa Williams a marcat primele 6 puncte ale sfertului 4, iar Oradea s-a apropiat ameninţător la 5 lungimi, scor 52-57 în minutul 33. Nu a reuşit însă mai mult, clujencele restabilind rapid diferenţa de 10 puncte, 67-57 în minutul 36. Pe final formaţia oaspete a încercat imposibilul însă nu s-a mai concentrat în apărare ceea ce a făcut ca diferenţa finală dintre cele două grupări să fie de 20 de puncte, 80-60 în favoarea clujencelor.

De la gazde Odessa Williams a fost cea mai bună jucătoare având 25 de puncte şi 20 de recuperări, urmată de Keiva Small cu 12 puncte şi 8 mingi câştigate. De partea cealaltă Flavia Ferenczi a terminat cu 22 de puncte respectiva Adriana Pricop cu 17 puncte şi 8 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!