Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Cronică. ICIM Universitatea V. Goldis – Universitatea Cluj Napoca 82 – 32

Mihai Liţiu, Foto: sportarad.ro

Mihai Liţiu, Foto: sportarad.ro
08.10.2011

82 - 32

(17-9, 25-7, 23-7, 15-11)

        
  Statistică  

Programat la o ora relativ nepotrivita pentru o zi lucratoare, partida disputata in devans pentru etapa a patra a campionatului national feminin nu a atras prea multi spectatori in tribunele salii UAV din Arad. Gazdele nu concepeau alt rezultat in afara de o victorie categorica impotriva tinerelor jucatoare ardelene. Pentru echipa campioana acest meci a fost oportunitatea perfecta pentru ultimele verificari dinaintea confruntarii cu rivalele traditionale din Targoviste.

ICIM marcheaza primele 4 puncte pe tabela, dar imediat vine replica studentelor din partea Martei Fodor care reuseste un cos cu fault si transforma aruncarea libera suplimentara urmate de inca un cos din actiune si clujencele preluau conducerea. De la scorul de 6-7 din minutul 6 gazdele apasa pedala de acceleratie si marcheaza 11 puncte consecutive, dar scorul primului sfert este stabilit de Kata Meszaros printr-un cos de 2 puncte. 

Prima jumatate a sfertului secund ii apartine Porchiei Green care reuseste pase decisive, interceptii si 5 puncte, fiind foarte bine secondata de ultima venita in tabara aradencelor: Korinne Campbell. Aceasta din urma impreuna cu Monika Brosovszky si Kaitlin Sowinski desprind si mai mult gazdele pe tabela, astfel incat la pauza mare scorul este  44-14.

In debutul sfertului 3 aceeasi Green reuseste 5 puncte consecutive, Sowinski reuseste 2 capace consecutive, Campbell inscrie la randul ei, iar de la jumatatea sfertului isi face aparitia in teren Diana Moraru, fiica directorului tehnic al echipei campioane care dupa numai dupa 2 minute transforma o aruncare de dupa 6,75 m. Pe teren sunt introduse Silvia Gradinaru si Kaitlin Sowinski. Moraru mai marcheaza o data de la distanta pe final de sfert si este introdusa in joc si Alina Craciun, jucatoare ce si-a rezolvat litigiul cu clubul Olimpia Bucuresti si a putut sa semneze pentru gruparea din Arad. Chiar si asa sfertul 3 se incheie la o diferenta linistitoare pentru gazde: 67 – 21.

Nici ultimul sfert nu schimba nimic din punctul de vedere al desfasurarii jocului, rezervele ICIM-ului sunt pastrate in teren, doar Korinne Campbell fiind pastrata in teren dintre titulare. Cu toata opozitia clujencelor diferenta creste si cu doua minute si jumatate inainte de final Laura Dragoescu reuseste printr-o aruncare de 3 puncte sa puna 50 de puncte intre cele 2 echipe. Pana la final Ildiko Nagy si Angela Al Shaar mai marcheaza fiecare pentru propria echipa si meciul se incheie 80 la 6 puncte, 32.

S-au remarcat in acest meci de la ICIM: Green 14 puncte si 4 interceptii, Larisa Toma 12 puncte si 8 recuperari si Stanecia Graham 12 puncte si 5 recuperari. Din tabara Universitatii cele mai bune jucatoare au fost Kata Meszaros cu 9 puncte, Marta Fodor 7 puncte si Flavia Ferenczi  cu 6 puncte, 4 pase decisive si 2 interceptii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!