Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Cronică: Olimpia Braşov - CSM Satu Mare 45-72

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
08.10.2011

DIVIZIA A, FEMININ - ETAPA A II-A
OLIMPIA BRAŞOV
CSM SATU MARE


Sala Sporturilor
"Forex" Braşov

45-72
(16-25, 16-22, 10-10, 3-15)

Ultimul meci:
55-91

08.10.2011
Detalii
Statistică Alte meciuri

Într-o partidă în care nu am consemnat nicio dată egalitatea iar fiecare echipă a condus, pe rând, de câte trei ori, formaţia CSM Satu Mare s-a impus, sâmbătă, pe terenul adversarei sale, Olimpia Braşov, cu scorul de 72-45. Întâlnirea nu a fost echilibrată decât în primele sale minute, după care oaspetele s-au desprins treptat şi au câştigat meciul la o diferenţă de 27 de puncte.

Aşa cum era de aşteptat, formaţia de bază a echipei CSM Satu Mare a marcat 62 de puncte, faţă de cele 42 cu câte au replicat amfitrioanele. Punctele venite de pe bancă au fost destul de puţine, 13, acestea fiind împărţite la 10-3 în favoarea fetelor pregătite de Dan Fleşeriu. Claudia Pop a marcat 25 de puncte şi a fost coşghetera meciului de la Braşov.

Formaţia gazdă a avut 3-0 după reuşita jucătoarei Olga Cazac, însă echipa din Satu Mare a preluat conducerea cu 8-5 şi nu a mai cedat-o până la final, chiar dacă amfitrioanele au încercat să se apropie de adversarele sale. Andreea Orosz a avut 12 de puncte şi cinci recuperări pentru oaspete, în timp ce Annemarie Parău şi-a trecut în cont alte zece, având procentaje perfecte la aruncările din acţiune. De la Olimpia, Olga Cazac şi Judit Kajdacsi şi-au împărţit, în mod egal, 28 de puncte.

Multe dintre acţiunile ofensive ale echipei din Satu Mare au fost finalizate de pe partea dreaptă, potrivit statisticii oficiale oferite de federaţia de specialitate. Cu toate acestea, în defensivă, oaspetele s-au descurcat mai bine şi au putut să stopeze acţiunile jucătoarelor pregătite de Dan Calancea, ambele grupări având acelaşi procentaj din zona inelelor şi de la semidistanţă: 44%.

În urma acestui rezultat, echipa CSM Satu Mare a acumulat patru puncte din primele două meciuri şi se află în grafic, după etapa inaugurală şi după prima rundă din deplasare. Olimpia Braşov a pierdut ambele întâlniri din campionat şi a acumulat doar două puncte până acum, după disputele cu CSM Târgovişte şi cu CSM Satu Mare, formaţii care şi-au propus să ajungă în finala primei ligi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!