Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Cronică. SCM Craiova – CS Olimpia București 95 – 67

Bogdan Gabriel

Bogdan Gabriel
29.10.2011

Astăzi, SCM Craiova a învins pe teren propriu formația CS Olimpia din capitală, cu scorul de 95 – 67 (25 – 16, 22 – 10, 27 – 20, 21 – 21), într-un meci ce a contat pentru etapa a șasea a Diviziei A, la baschet feminin. Astfel, SCM Craiova obține o nouă victorie, având cinci astfel de reușit și o singură înfrângere, clasându-se pe locul doi, la egalitate cu CS Nova Vita și ICIM Arad. Olimpia București rămâne în continuare cu o singură victorie din șase meciuri disputate.

Formația din Craiova a fost peste adversara sa aproape la toate capitolele. De remarcat este însă faptul că baschetbalistele lui Liviu Manea au avut cu 31 de recuperări mai mult decât echipa din capitală.

Sfertul întâi a debutat cum nu se putea mai bine pentru jucătoarele din Craiova. Acestea au deschis scorul prin reușitele de două și de trei puncte ale baschetbalistelor Brandie Hoskins și Adelina Ștefan. Pentru Olimpia București, Sonia Ursu, Romina Filip și Gabriela Munteanu au contribuit la menținerea în joc a echipei. De partea cealaltă, Adelina Ștefan a fost singura româncă ce a înscris, restul punctelor fiind marcate de către jucătoarele străine.

Al doilea sfert a fost dezastruos pentru formația din capitală. Aceasta a reușit să înscrie doar cinci puncte din acțiune, adică jumătate din totalul punctajului. Astfel, Craiova a profitat de acest lucru, distanțându-se până la finalul acestor 20 de minute de joc la 21 de puncte. Astfel, soarta meciului a fost prevestită încă de pe atunci.

Sfertul trei a fost puțin mai echilibrat, pentru oaspeți Gabriela Munteanu având un moment excelent în minutul opt al sfertului trei, în care a izbutit consecutiv șapte puncte, fără nici un fel de replică ofensivă din partea Craiovei. Însă acest lucru nu a fost de ajuns pentru a readuce formația vizitatoare în joc. Olimpia București s-a văzut astfel condusă cu 18 puncte la începutul sfertului final. Acest act final de joc a fost cel mai echilibrat. Ofensiv a fost foarte bun pentru ambele formații, însă, pentru ca oaspeții să revină în joc, nu s-au găsit soluții defensive pentru a opri atacurile bune ale Craiovei. Astfel SCM Craiova a câștigat un nou meci pe teren propriu, fără prea mari emoții.

 

Remarcate au fost:

SCM Craiova: Brandie Hoskins – 20 de puncte; Carla Bartee – 20 de puncte, 26 de recuperări.

CS Olimpia București: Gabriela Munteanu – 20 de puncte; Sonia Ursu – 12 puncte, 7 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!