Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Cronică: SCM Craiova - CSM Sportul Studenţesc Bucureşti 88-62

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
08.10.2011

DIVIZIA A, FEMININ - ETAPA A II-A
SCM CRAIOVA
CSM SPORTUL STUDENŢESC


Sala Sporturilor
Craiova

88-62
(21-9, 24-11, 26-12, 17-30)

Ultimul meci:
88-53

08.10.2011
Detalii
Statistică Alte meciuri

Echipa SCM Craiova a învins, sâmbătă, scor 88-62, pe propriul teren, pe CSM Sportul Studenţesc Bucureşti, la capătul unui meci în care învingătoarea era stabilită încă de la jumătatea întâlnirii, atunci când amfitrioanele au condus la o diferenţă de 25 de puncte pe tabela de marcaj, 45-20.

De la gazde, Carla Donette şi-a trecut în cont o double double, 14 puncte şi zece recuperări, în timp ce Brandie Hoskins a mai adăugat alte 23 de puncte, şase mingi câştigate pe urmărite plus şapte pase decisive iar Nataşa Mikic a fost a treia baschetbalistă a grupării din Bănie care a marcat cel puţin 14 puncte, aceasta trecându-şi în cont 18 puncte.

Taisia Lungu şi Alma Kovacevic şi-au împărţit, în mod egal, 26 de puncte, în timp ce Gaati Werema a mai adăugat alte 16 pentru CSM Sportul Studenţesc, însă insufieciente pentru ca gruparea din Capitală să se impună la Craiova. Bucureştencele au redus din diferenţă abia în ultimul sfert, pe care şi l-au adjudecat cu 30-17. După 30 de minute, tabela a indicat 71-32 pentru amfitrioane.

Echipa din Craiova a câştigat detaşat lupta în spaţiul de trei secunde, acolo unde s-a impus cu un categoric 48-10. În această partidă am consemnat o singură dată egalitatea iar cele două formaţii s-au aflat de câte două ori la conducere, pe tabelă. Gazdele au marcat alte 22 de puncte de pe bancă, în timp ce gruparea din Capitală a înscris 15.

După două etape, SCM Craiova a acumulat maximum de puncte, patru, şi se află, la coşaveraj, pe locul al treilea în Divizia A, la feminin, după BC ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad şi după CSM Satu Mare, însă înaintea formaţiilor Nova Vita Târgu Mureş şi LPS Universitatea "1 Decembrie" Alba Iulia. CSM Sportul Studenţesc Bucureşti ocupă locul 11 în prima ligă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!