Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Cronică: Universitatea CSM Oradea - BCM Danzio Timişoara 44-84

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.10.2011

DIVIZIA A, FEMININ, ETAPA A IV-A
Universitatea CSM Oradea BCM Danzio Timişoara

Arena Antonio Alexe
Oradea

44 - 84
 Arbitri: A. Dragoş - D. Tarţa

Ultimul Rezultat
47 - 92

19.10.2011 Analiză Etapei III
Caseta Meciului Alte meciuri

Aşa cum era de aşteptat BCM Danzio Timişoara s-a impus fără probleme în deplasare de la Oradea, învingând formaţia locală la o diferenţă de 40 de puncte. Partida s-a desfăurat la Arena Antonio Alexe şi a contat pentru etapa a IV-a a Diviziei A feminine de baschet. Pentru Universitatea CSM Oradea acesta este al patrulea eşec din tot atâtea partide disputate în timp ce BCM Danzio Timişoara are la activ două victorii şi două înferângeri.

Partida a debutat cu un şir încredibil de ratări venite din ambele părţi, atât de la linia de libere, de la semi-distanţă cât şi de la distanţă. Primul coş a venit din mâna Loredanei Ulica după trei minute de joc efectiv. Timişorencele au continuat să rateze astfel că la mijlocul primului sfert tabela indica scorul strâns de 4-1. În următoarele 3 minute meciul a devenit mult mai competitiv jucânduse cap-la-cap. Graţie unu parţial de 8-3 oaspetele termină primul sfert în avantaj, scor 16-11. Confruntarea a continuat să se dispute sub semnul echilibrului şi în prima parte a perioadei secunde, iar după 15 minute BCM Timişoara avea un avans de 5 puncte, 24-19. A urmat un parţial de 11-0 pentru bănăţence care s-au desprins decisiv pe tabelă. Până la pauză diferenţa a crescut la 18 lungimi, 43-25, iar partida era ca şi jucată.

Sfertul al treilea a fost un galop de sănătate pentru trupa antrenată de Ljubomir Kolarevic care s-a impus cu 21-8, pentru ca după 30 de minute avantajul echipei sale să fie de 31 de puncte, scor 33-64. Trebuie menţionat faptul că în sfertul al treilea orădencele nu au izbutit să macheze decât două coşuri din acţiune, prin strainerele Williams şi Small. Sfertul al 4-lea practic nu a avut niciun istoric, fiind de asemenea adjudecat de formaţia vizitatoare care s-a impus cu scorul final de 84-44.

Principala marcatoare a formaţiei învingătoare a fost Claudia Moroşan autoare a 22 de puncte şi 6 recuperări urmată de Adina Stoedin cu 12 puncte şi 7 recuperări. De partea cealaltă Mesaros şi Ulica au încheiat amândouă jocul cu 10 puncte marcate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!