Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Gatti Werema nu va evolua în meciul de astăzi

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.10.2011

Meciul debutant al celei de-a șasea etapă a campionatului feminin, Divizia A, se va dispută astăzi între CS Rapid București și CSM ”Sportul Studențesc București”.Meciul va avea loc la Sala Rapid cu începerea orei 16.30.   

Citiți și:

DIVIZIA A FEMININ. Avancronică. CS Rapid București - CSM ”Sportul Studențesc” București

Din păcate pentru formația municipală, Predrag Vasic nu va putea conta în partida disputată în cursul zilei de azi pe Gatti Werema. Această a suferit fractură de piramidă nazală în meciul contra celor de la Olimpia Brașov, atunci când gruparea din Capitală s-a impus cu scorul de 77 la 68. De altfel, componența bucureșteană a avut o prestație similară cu cele precedente, fiind din nou cea mai bună jucătoare de pe teren. Astfel, ea a terminat meciul cu un total de 30 de puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive, înregistrând un indice de 37 la eficiență.   

De asemenea, din cauza acestei situații, ea nu a evoluat nici în confruntarea de la sfârșitul săptămânii trecute, când echipa să a fost înfrântă de campioană en-titre, ICIM Arad cu scorul de 46-83.   

Așadar, tehnicianului sârb îi va lipsi un pion de bază în față adversarilor de astăzi, el fiind nevoit să mizeze acum pe compatrioată lui Gatti Werema, Wilhelmina Wilson, dar și pe jucătoare autohntone precum Ana Cuatu sau Tunde Killin

Cu această absența motivată a jucătoarei americane, meciul de astăzi se anunța unul interesant, echilibrul dintre cele două formații crescând astfel. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • imkenny :

    .
    "partida de astazi se anunta unul interesant" :|

    cu 12 ani în urmă (27.10.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!