Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DIVIZIA A FEMININ. Odessa Williams a izbutit un double double-double

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.10.2011

Sâmbăta trecută CSM Oradea şi Universitatea Cluj-Napoca şi-au dat întâlnire la Arena Antonio Alexe din Oradea în etapa a II-a a Diviziei A feminine de baschet. Avea să fie cea de a 3-a întâlnire din acest sezon, între cele două formaţii, după cele două din Cupa României. Şi de această dată câştig de cauză au avut clujencele într-un joc modest presărat cu foarte multe greşeli neforţate, 62 la număr de ambele echipe.

Însă pe lângă aceste aspecte negative am asistat şi la o performanţă foarte bună a jucătoarei Odessa Williams. Americanca formaţiei orădene a izbutit 25 de puncte şi 20 de recuperări, 10 ofensive şi 10 defensive, adică un dublu double-double. Pivotul echipei din Oradea putea să înscrie şi mai multe puncte dacă nu termina partida cu procentaj de 53% (9/17) la aruncările de două puncte respectiv 37% (7/19) de la linia de pedeapsă. De asemenea Odessa a mai furat 5 mingi pentru un index de doar 27 de unităţi, acesta datorită procentajelor slabe dar şi a mingilor pierdute, 6 la număr.

Odessa Williams a petrecut 38 de minute pe teren până să fie eliminată pentru cumul de greşeli personale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!