Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Divizia B Feminin - Baraj de Promovare - Rezumatul primei zile

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.05.2011

De vineri şi până duminică, la Sala Sporturilor din Târgu Mureş, se desfăşoară barajul de calificare în Divizia A feminină de baschet la care participă echipele CS BBALL 6 Sfântu Gheorghe, ACS KSE Târgu Secuiesc, CS Călin Cent Baia Mare şi CS Nova Vita Târgu Mureş. În prima zi Nova Vita şi CS BBALL 6 au înregistrat victorii clare, la diferenţe de peste 40 respectiv 20 de puncte în faţa celor de la CS Călin Cent Baia Mare şi ACS KSE Târgu Secuiesc.

CS BBALL 6 Sfântu Gheorghe - ACS KSE Târgu Secuiesc 48-24

În prima confruntare de la Târgu Mureş s-au înscris extrem de puţine puncte, câştig de cauză având formaţia din Sfântu Gheorghe care a înscris dublul punctelor marcate de sportivele din Târgu Secuiesc. Primele 20 minute au fost ceva mai echilibrate, formaţia antrenată de Ildiko Vass intrând la cabine cu un avantaj de 5 puncte, scor 21-16. Până la finalul confruntării, echipa din Târgu Secuiesc a izbutit să mai marcheze doar 8 puncte, două în sfertul 3 şi şase în ultimul act, primind 27. Scor final 48-24, iar CS BBALL 6 Sfântu Gheorghe are şanse mari să promoveze în Divizia A. Totuşi, va fi greu de crezut că oraşul Sfântu Gheorghe va putea suporta două echipe în primul eşalon valoric.

CS Nova Vita Târgu Mureş - CS Călin Cent Baia Mare 89-41 

Favoritele turneului nu au avut nicio emoţie în faţa sportivelor din Maramureş, care s-au putut ţine de adversare doar în primul sfert încheiat 18-16 în favoarea gazdelor. La pauză gruparea mureşeană şi-a mărit avantajul la 14 puncte, scor 42-28. Partida a fost tranşată în următoarele zece minute în care gazdele au marcat 30 de puncte şi au primit doar 11. Dumitru Neagu şi-a permis să ruleze întreg lotul, partida încheiindu-se cu scorul de 89-41. Cele mai bune marcatoare ale partidei au fost, de la Târgu Mureş, Luminiţa Manta cu 23 de puncte şi 15 recuperări, respectiv Liliana Scarlat Otrocol(foto) ce a înscris tot 23 de puncte, adăugând 7 pase decisive.

Mâine sunt programate partidele dintre CS Călin Cent şi CS BBALL 6 Sfântu Gheorghe(ora 16:00) respectiv ACS KSE Târgu Secuiesc şi CS Nova Vita Târgu Mureş(ora 18:00).

               

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!