Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Djordje Dimitrijevic este noul fundaș al lui SCM Timișoara

Djordje Dimitrijevic este noul fundaș al lui SCM Timișoara

În cursul acestei dimineți, SCM Timișoara a anunțat transferul lui Djordje Dimitrijevic, un baschetbalist în vârstă de 26 de ani, originar din Leskovac, Serbia, ce evoluează pe poziția de fundaș.

Jucătorul sârb a jucat în NCAA până în 2020, la Mercer, și apoi a revenit în Europa, la CB Ourense, o formație din liga secundă a Spaniei. Acolo a avut medii de 8.2 puncte, 1.8 pase decisive și 1.5 recuperări.

În următoarea stagiune, Dimitrijevic s-a transferat în țara natală, la KK Sloboda Uzice, iar sezonul 2022-2023 l-a petrecut în Ungaria, la Oroszlanyi Sporteglet E Lions. În prima ligă maghiară, sportivul de 1.87 metri a adunat 16.0 puncte, 4.2 pase decisive, 3.4 recuperări și 1.7 intercepții.

„Îl cunosc pe antrenor și pe unii jucători din Serbia. Știu că Timișoara este un club bun, care joacă de mult timp la un nivel înalt. Am auzit lucruri frumoase despre oraș și despre club”, a declarat Djordje Dimitrijevic, conform site-ului oficial al bănățenilor.

În urma acestui transfer, lotul lui Dragan Petricevic arată în felul următor: Tyreek Scott-Grayson, Nikola Gajic, Igor Kesar, Adam Mirkovic, Victor Legosin, Laszlo Lazar, Edward Petrescu, Roland Stanciu, Șerban Horga, Pavle Stajic, Robert Schipor și Antonio Năsturescu.

*foto: mercerbears.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!