Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dominique Archie a ratat primul meci în acest sezon

Adrian Micinic

Adrian Micinic
14.01.2013

Dominique Archie a ratat un meci pentru prima oară în acest sezon competițional. Baschetbalistul american nu a fost trecut pe foaia oficială a jocului pe care BC Timișoara l-a cedat, scor 72-87, în etapa a 17-a din sezonul regulat, la București, în fața CSM-ului din localitate.

El este unul dintre cei mai importanți oameni ai Timișoarei în actuala ediție de campionat. În cele 16 partide disputate până în prezent are un indice de 16.1 la eficiență. E al doilea jucător al echipei sale din acest punct de vedere.

În plus, Archie a bifat șase prezențe în FIBA EuroChallenge și două în Cupa României. Altfel spus, a jucat în toate cele 24 de partide ale lui BC Timișoara premergătoare confruntării cu CSM București.

Archie a rămas în afara lotului în condițiile în care acesta cuprinde șapte baschetbaliști străini. Dacă până în prezent Ivan Jelenic și Marko Derasimovic au fost cei rotiți, de această dată a venit rândul lui Archie. Pe de altă parte, absența sa poate fi explicată prin prisma prestației modeste de la meciul cu BC Mureș, din runda anterioară, când BC Timișoara a pierdut, iar Dominique a avut 1 la eficiență în 28 minute de joc, fiind și descalificat.

Interesant este faptul că Dominique Archie a jucat 45 de partide în sezonul competițional 2011/12 în competițiile interne (28 în sezonul regulat, 12 în playoff, 5 în cupă). Adică nu a ratat niciun meci al echipei sale!

Foto: fibaeurope.com 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!