Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dominique Archie, primul double double al sezonului

Costin Marinescu

Costin Marinescu
01.02.2013

Extrema lui BC Timișoara a reușit în partida cu CSM Oradea, câștigată de echipa sa cu 63 - 56, primul double double personal din acest sezon competițional.

În cele 35:32 minute de joc, Archie a marcat 19 puncte și a recuperat 12 mingi, record personal stagional la ultimul capitol. El a înscris 4 dintre cele 14 aruncrări de două puncte încercate și 3 dintre cele 7 de la mare distanță.

Două dintre coșurile de 3 puncte au fost decisive în economia jocului. Ele au venit în minutul 32 al meciului când Timișoara avea de recuperat un handicap de 7 puncte, iar Archie, prin două reușite consecutive din spatele semicercului a apropiat-o la o singură lungime. Un balon de oxigen pentru bănățeni, o tonă de plumb în picioarele orădenilor.

La cifrele de mai sus, americanul a adăugat 4 pase decisive și 2 capace pentru un indice de eficiență de 22.

În actualul sezon al LNBM Archie are medii pe meci de 12.5 puncte, 5.3 recuperări, 3.1 pase decisive și 15.3 eficiență. Cu excepția numărului de pase decisive, la toate celelalte capitole statistice prezentate mediile sale sunt mai mic decât în urmă cu un sezon. Tot în stagiunea 2011/12 el a avut 7 double double în 27 de partide în sezonul regulat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!