Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Doru Borşan: "Deocamdată avem alte priorităţi decât Cupele Europene"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.05.2011

BC Nova Vita Târgu Mureş nu a avut adversar la barajul de promovare în Divizia A feminină de baschet, învângând toate adversarele la diferenţe considerabile. Conducerea târg-mureşeană s-a mişcat foarte repede pe piaţa transferurilor, reuşind să ajungă la o înţelegere atât cu antrenorul Stacey Nolan cât şi cu Cherisse Graham. De asemenea pe lista formaţiei mureşene se află mai multe jucătoare precum Roberson, Nagy, Ciocan, Meszaros, Cursaru, Claudia Pop dar şi Ursu.

Într-o declaraţie pentru MEDIAFAX, preşedinta Carmen Tocală afirma faptul că Nova Vita Târgu Mureş şi-ar dori să evolueze, chiar de la debutul pe prima şcenă a baschetului feminin, într-o cupă europeană.

Nou-promovata Nova-Vita Tg. Mureş ar dori să joace şi ea în cupele europene, pe locul nefolosit de ICIM Arad, în calitate de campioană, dar nu ştiu dacă e posibil, ne vom interesa la FIBA. - a declarat Tocală pentru sursa mai sus amintită.

În urma acestor informaţii, totalbaschet.ro a luat legătura cu preşedintele grupării mureşene, Doru Borşan(foto). Chestionat dacă formaţia sa va evolua anul viitor în Cupele Europene, Borşan a afirmat că are alte priorităţi în acest moment.

Vă doriţi ca începând de anul viitor, Nova Vita Târgu Mureş să evolueze în Cupele Europene ? 

Deocamdată este prematur să vorbim despre subiectul acesta deoarece suntem la faza în care se încheagă echipa, se găsesc jucătoare cât mai bune. În momentul în care vom avea întreg lotul la dispoziţie, vom vorbi cu antrenorul şi vom decide dacă ne vom înscrie sau nu.

Atunci să înţeleg că doamna preşedinte a afirmat acele lucruri fără să discute cu dumneavoastră ?  

Nu, am vorbit cu dânsa ce perspective îmi doresc de la acest club. Desigur că ne-am dori să ajungem şi la acel nivel, însă deocamdată am alte priorirităţi.

Ne puteţi spune de ce buget dispune echipa în stagiunea 2011/2012 ?  

Nu vă pot spune cât avem bugetul alocat pentru anul acesta, este confidenţial, însă vă putem spune că va fi unul de primele patru echipe cu siguranţă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!