Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Double double pentru Jessica Kuster si Wumi Agunbiade în ultima etapă a anului

Eduard Nicolae Popa

Eduard Nicolae Popa
13.12.2014

CSU Alba – Iulia a reușit să răzbune înfrângerea din meciul cu Phoenix Galați din etapa trecută în urma unui meci în care a dat puține șanse gazdelor de la Olimpia Brașov. Cele mai bune jucătoare ale ardelencelor în meciul de sub Tâmpa au fost, din nou, Jessica Kuster și ”Wumi” Agunbiade. Cele două nord-americane au reușit fiecare câte un double-double.

Kuster a obținut 21 de pct, 13 recuperări (5 ofensive) și 2 pase decisive, în urma unei performanțe remarcabile la capitolul aruncări: 7/10 de la 2 pct și 2/3 de la aruncările de 3 pct. În acest sezon, Kuster are 18,3 puncte pe meci, 8,8 recuperări, 1,9 pase decisive și 1,8 intercepții, cu un procentaj de 52,5% la capitolul aruncărilor de 2 pt.

Agunbiade a reușit în ultimul 18 pct și 11 recuperări, dintre care 6 ofensive. De asemenea, canadianca a oferit 2 pase decisive, a interceptat mingea de 4 ori și a reușit și un capac. În sezonul în curs Agunbiade are o linie statistică de 17,7 pct pe meci, 9,1 recuperări, 2,7 pase decisive, 2,1 intercepții, cu niște procentaje foarte bune: 49,7 de la aruncările de 2 pct, 60% de la 3 pct și 71,8% de la aruncările libere. Toate acestea în 30 de minute jucate pe meci.

În urma victoriei cu Olimpia CSU Brașov, CSU Alba - Iulia se menține în fruntea clasamentului, fiind pe locul 3, cu 27 de puncte. În următoarea etapă alba iuliencele vor găzdui Universitatea Cluj – Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!