Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Double-double pentru Whittington în victoria cu Alba Iulia

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
27.01.2013

CSM Satu Mare a câștigat derby-ul cu Alba Iulia la o diferență destul de clară, după o partidă în care a reușit să-și adjudece 3 din cele 4 sferturi ale jocului. Confruntarea a contat pentru etapa a 19-a din Liga Națională de baschet feminin.

Americanca de la Satu Mare ce măsoară 186 de cm, Khadijah Whittington a contribuit în mare măsură la succesul izbutit de echipa sa în partida cu Alba Iulia. Aceasta a reușit un double-double cu 11 puncte înscrise, 13 recuperări și 4 pase decisive. În cele 36 de minute în care a evoluat pe teren a mai adăugat și 3 capace. La victoria sătmărencelor a mai contribuit și jucătoarea echipei naționale a României, Annemarie Părău cu 17 puncte acumulate, 5 asisturi și 4 recuperări.

În acestă confruntare s-a mai remarcat cu un double-double, Ekaterina Abramzon dar de la echipa învinsă. Americana a reușit 17 puncte și 11 recuperări din care 7 defensive în cele 37 de minute jucate.

După 19 etape scurse, CSM Satu Mare se situează pe poziția a doua cu 14 victorii și 3 înfrângeri în timp ce CSU Alba Iulia ocupă locul al cincelea cu 11 succese și 5 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!