Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic: „Echipa are nevoie de un șoc și cred că acest șoc se poate produce doar cu plecarea mea”

Dragan Petricevic: „Echipa are nevoie de un șoc și cred că acest șoc se poate produce doar cu plecarea mea”

Vineri, 29 martie, SCM Timișoara a fost învinsă cu 94 la 92 de CS Vâlcea și a încasat a cincea înfrângere consecutivă în Liga Națională de Baschet Masculin. Prin urmare, bănățenii au terminat grupa 11-18 pe poziția a patra și vor juca în prima fază a playout-ului împotriva lui CSM Petrolul Ploiești.

La finalul jocului, Dragan Petricevic a vorbit despre situația în care se află echipa sa și a declarat că aceasta are nevoie de un șoc și că se gândește să plece:

„Nu am fost conduși nicio secundă, l-am pierdut. Eu am o vârstă și nu sunt antrenor de Liga 4 de fotbal, ca să încep declarațiile vorbind despre jucători. Eu pot să spun că în acest moment echipa are nevoie de un șoc și cred că acest șoc se poate produce doar cu plecarea mea. Așa că eu am luat opțiunea aceasta în cel mai serios mod. O să analizăm. Dacă s-au ridicat pretenții în toți acești ani de zile, așa, simpatic-antipatic, huiduit-nehuiduit, s-au ridicat pentru că ani de zile, aceste pretenții le-am ridicat și eu. Am încercat de la echipa aceasta să scot maximul și de foarte multe ori, sau de cele mai multe ori, ne-am depășit condiția și posibilitățile. Dar iată, după un sezon în care acest lucru nu se întâmplă, nu reușim să oprim această căruță care iată, merge în jos și trebuie oprită doar cu un șoc. Echipa a luptat, eu nu pot să spun că jucătorii nu au luptat și nu au dorit victoria, dar doar asta se mai poate întâmpla și cred că acesta e lucrul care trebuie să se întâmple. În acest moment, eu sunt foarte la cald, dar nu sunt începător. Am reușit să remontez moral și psihic echipa după acest număr de înfrângeri, care erau toate în jurul acestor meciuri de Alpe Adria, care ne-au consumat foarte-fearte mult. Cred că astăzi am reușit și s-a văzut că echipa, cu puțină atenție la final de meci, nu trebuia să se întâmple ce s-a întâmplat. Dar în acest moment, echipa nu are nicio șansă să poată reveni. Noi nu jucăm acasă! Începând de săptămâna viitoare plecăm din casa noastră, așa că nu jucăm acasă (n.r. echipele de club vor pleca să se antreneze la Buziaș, fiindcă în Sala Constantin Jude se organizează niște competiții de gimnastică). Știm cu toții de ce plecăm…toată responsabilitatea o preiau eu. Nu știu dacă azi a fost ghinion, au fost și niște neatenții, dar eu nu sunt antrenorul care voi da în jucători”, a declarat tehnicianul galben-violeților, conform timisplus.ro.

SCM Timișoara a terminat cele două faze ale sezonului regulat cu un bilanț de 9 victorii și 15 înfrângeri.

*foto: Facebook – Leii din Banat – Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!