Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic: „Galațiul începe întotdeauna bine sezonul”

Dragan Petricevic: „Galațiul începe întotdeauna bine sezonul”

SCM Timișoara și CSM Galați sunt formațiile care deschid noul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin, duelul dintre cele două fiind programat în această seară, 22 septembrie, în Sala Sporturilor „Constantin Jude” de la ora 19.45.

Înaintea întâlnirii cu CSM Galați, Dragan Petricevic a vorbit pentru site-ul formației bănățene despre acest joc și a făcut referire la ultima întâlnire directă din Banat, încheiată cu 79-77 pentru echipa sa. Acel rezultat a dus Timișoara în Top 10.

„Mă aștept la un meci dificil. Punctul forte al Galațiului este în primul rând un antrenor experimentat, care găsește mereu resurse bune de a-şi motiva echipa. În sezonul trecut, CSM Galați a fost una dintre echipele care a jucat un baschet bun. Putea să fie în locul nostru în Top 10 și de acolo nu se știe ce putea obține. Mai trebuie menționat un fapt interesant: Galațiul începe întotdeauna bine sezonul. Asta înseamnă că antrenorul lor știe să creeze o formă foarte bună pentru începutul de sezon.”

Jocul dintre SCM Timișoara și CSM Galați, din Conferința A, va fi în direct pe FRB TV. Ora de start este 19.45, înainte fiind programat un meci de handbal între Poli Timișoara și CSA Steaua București.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!